5 φοβερά παιχνίδια για ατελείωτο μπουγέλο!

Τι είναι αυτό που περιμένει κάθε παιδί το καλοκαίρι; Οι βουτιές στη θάλασσα, θα μου πείτε, και δίκιο θα έχετε. Η καθημερινή βόλτα στην παραλία, όμως, είναι όνειρο για αρκετούς από εμάς και όνειρο παραμένει και για τα παιδιά μας.

Πώς θα τα διασκεδάσουμε, αλλά και θα τα δροσίσουμε, λοιπόν;

Μα, φυσικά, με το μπουγέλο. Θυμάστε και εσείς πόσο διασκεδάζατε όταν παίζατε με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια και τους φίλους σας στις αυλές των σπιτιών σας, σωστά;

Μην στερήσετε από τα παιδιά σας αυτή τη διασκέδαση. Εξελίξτε, μάλιστα, το κλασικό μπουγέλο με κάποιο από τα παρακάτω παιχνίδια, τα οποία έχουν πάει το μπουγέλωμα σε άλλο επίπεδο.

Μπουγελό-τσαντα

Το μικρό νεροπίστολo του παιδιού αδειάζει γρήγορα; Ξεχάστε τα κλάματα και το συνεχές γέμισμα με αυτή την τσάντα νεροπίστολο. Το παιδί την φορά στην πλάτη γεμάτη νερό και… το μπουγέλο δεν σταματά. Τιμή: 7,85€. Βρείτε την εδώ.

Νερόμπαλα

Ξεχάστε τις μπάλες όπως τις γνωρίζατε. Η συγκεκριμένη με κάθε αναπήδησή της σας κάνει… μούσκεμα. Η μπάλα που ψεκάζει νερό είναι εδώ και σας υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση. Τιμή: 13,60€. Βρείτε την εδώ.

Νεροπίστολο – υπερόπλο

Θυμάστε τα νεροπίστολα που είχαμε ως παιδιά; Αυτά τα μικρά διάφανα όπλα με την κόκκινη σκανδάλη; Βγάλτε τα από το μυαλό σας και επιλέξτε ένα που θυμίζει… υπερόπλο. Τιμή: 6,36€. Βρείτε το εδώ.

Μπουγελόφατσες

Αν στόχος σας είναι να είστε πιο διακριτικοί και να μην κάνετε πλημμύρα, τότε οι γνωστές μας μπουγελόφατσες είναι αυτό που χρειάζεστε. Σίγουρα αν ψάξετε τα πράγματά σας θα βρείτε αρκετές. Κι αν όχι, στο εμπόριο θα βρείτε χιλιάδες οικονομικά και διαφορετικά σχέδια.

Νερόμπομπες

Άλλο ένα παιχνίδι που μας έρχεται από τα παλιά. Μικρά, χρωματιστά μπαλονάκια που γεμίζουν νερό και όταν βρουν στόχο τον κάνουν… “παπί”! Και πάλι τα καταστήματα παιχνιδιών και όχι μόνο, βρίθουν από σακουλάκια γεμάτα με νερόμπομπες που περιμένουν να χαρίσουν ατελείωτη χαρά σε μικρούς και μεγάλους.