Αρχική Διαγωνισμοί 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο εντομοκτόνων προϊόντων Raid

5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο εντομοκτόνων προϊόντων Raid

Το Raid είναι η No1 μάρκα στα εντομοκτόνα στον κόσμο. Συμβολίζει την ξέγνοιαστη  προστασία για όλη την οικογένεια, καθώς είναι η μάρκα που προσφέρει καινοτόμες, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις εναντίον των εντόμων. Το Raid® έχει μια ποικιλία προϊόντων για διάφορα είδη εντόμων. Καταπολεμήστε τα έντομα με τα προϊόντα Raid®!

Αυτές είναι οι δικές εντομοκτόνες επιλογές που δεν λείπουν ποτέ από το σπίτι μας τους καλοκαιρινούς μήνες:

5 τυχεροί κερδίζουν από 1 πακέτο εντομοκτόνων προϊόντων Raid που περιλαμβάνει αυτά τα 5 προϊόντα:

Raid Liquid Συσκευή 30 Nύχτες

Το Raid® Liquid δεν περιέχει άρωμα και προστατεύει αποτελεσματικά από τα κουνούπια (και το «Ασιατικό κουνούπι τίγρης») ένα χώρο έως 30κ.μ. Η δράση του φιαλιδίου των 21ml του Raid® Liquid διαρκεί για 30 νύχτες όταν χρησιμοποιείται 8 ώρες τη νύχτα. Έχει διακριτικό σχεδιασμό που ταιριάζει στο χώρο σας. Η συσκευή έχει φωτεινή ένδειξη λειτουργίας. * Για χρήση 8 ώρες ανά νύχτα.

Raid Eucalyptus Κατσαριδοκτόνο 400ml

Χάρη στην σύνθεσή του, το Raid® Eucalyptus καταπολεμά βαδιστικά έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια, γρύλλους και αράχνες, με απευθείας ψεκασμό ή υπολειμματικό ψεκασμό επιφανειών. Περιέχει έλαιο με άρωμα ευκαλύπτου. Το προϊόν έχει γρήγορη δράση με απευθείας ψεκασμό στα έντομα. Ειδικά για τις κατσαρίδες μπορεί να έχει και ωοκτόνο δράση εφόσον ψεκαστεί απευθείας πάνω στους ωοσάκους ή στα ακμαία θηλυκά που φέρουν ωοσάκους. Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 2-4 εβδομάδες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας που εφαρμόζεται και το είδος του εντόμου.

Raid Mats Με άρωμα λουλουδιών 15+15 δώρο

Τα πλακίδια Raid® Mat προσφέρουν μεγάλης διάρκειας προστασία για έως 10 ώρες από κουνούπια και κουνούπια τίγρης. Με άρωμα λουλουδιών.

Raid Σκοροκτόνα Πλακίδια 12 τεμαχίων

To Raid 4 Seasons® προστατεύει τα μάλλινα ρούχα, δέρματα και χαλιά από το σκόρο για 3 μήνες. Δεν λεκιάζει τα ρούχα συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων υφασμάτων όπως μετάξι και κασμίρ. Με άρωμα λουλουδιών.

Raid Φιδάκι 15+5 σπείρες δώρo

Το Raid® Spiral είναι ένα προϊόν με εντομοκτόνο δράση, που έχει ελεγχθεί σε εξωτερικούς χώρους, κατά των κουνουπιών (συμπεριλαμβανομένων των κουνουπιών τίγρης). Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κλπ. Μία (1) σπείρα διαρκεί περίπου 4-6 ώρες.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από ένα πακέτο εντομοκτόνων προϊόντων Raid. Το κάθε πακέτο περιέχει τα εξής προϊόνταRaid Liquid Συσκευή 30 Nύχτες , Raid Eucalyptus Κατσαριδοκτόνο 400ml , Raid Mats Με άρωμα λουλουδιών 15+15 δώρο , Raid Σκοροκτόνα Πλακίδια 12 τεμαχίων , Raid Φιδάκι 15+5 σπείρες δώρo.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 14 .00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από ένα πακέτο εντομοκτόνων προϊόντων Raid. Το κάθε πακέτο περιέχει τα εξής προϊόντα: Raid Liquid Συσκευή 30 Nύχτες , Raid Eucalyptus Κατσαριδοκτόνο 400ml , Raid Mats Με άρωμα λουλουδιών 15+15 δώρο , Raid Σκοροκτόνα Πλακίδια 12 τεμαχίων , Raid Φιδάκι 15+5 σπείρες δώρo.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρία PH7 Φίλιππος Πολυχρονιάδης και ΣΙΑ για την αποστολή των δώρων σε συνεργασία με την SC Johnson Hellas ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Χρυσούλα Τσιλιμέκη

2.Ηρώ Κυπριώτου

3.Ευαγγελιά Σαγιάννη

4.Ζέτα Χριστοπούλου

5.Άλκης Λεμπέσης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter