«Πρώτες βοήθειες για παιδιά: Όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς»: Δωρεάν σεμινάριο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (16/6)

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του Infokids,

Σας ενημερώνουμε, ότι καθώς η συμμετοχή για το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών το Σάββατο 16/6 στις 12:00 είναι τεράστια, η αίθουσα του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης δεν θα μπορέσει να χωρέσει όλους όσους έχετε δηλώσει συμμετοχή.

Η χωρητικότητά της είναι 50 άτομα, οπότε στην είσοδο θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΗ σειρά προτεραιότητας.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση και σας δίνουμε τον λόγο μας, ότι θα επαναλάβουμε το σεμινάριο σε μεγαλύτερη αίθουσα, για όσους δεν μπορέσετε να το παρακολουθήσετε αύριο.

Με εκτίμηση,

Η συντακτική ομάδα του Infokids.gr

Μία ανάσα πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών των παιδιών μας, δίνουμε το τελευταίο ραντεβού της σεζόν, με ένα εξαιρετικά χρήσιμο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο που κάθε γονιός πρέπει να παρακολουθήσει.

Έτσι, το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 12:00, ο κ. Σπύρος Μητριτσάκης εκπαιδευτής ναυαγοσωστών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστικής LIFEGUARD HELLAS, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκπαιδευτής στον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ναυαγοσωστικής, μας περιμένει στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για να μας μιλήσει για τις βασικές πρώτες βοήθειες που ως γονείς οφείλουμε να γνωρίζουμε για να μπορούμε να προστατεύουμε τα παιδιά μας από κάθε πιθανό κίνδυνο, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών.

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία, θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία ο. Μητριτσάκης θα απαντήσει σε συγκεκριμένες, διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Mάθετε περισσότερα για το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης εδώ.

Διεύθυνση Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης: Τριπόδων 23, Αθήνα.

Γιατί είναι σημαντικό να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο:

Στο σεμινάριο «Πρώτες βοήθειες για παιδιά: Όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς», ο κ. Σπύρος Μητριτσάκης θα μας μιλήσει για όλα τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να γνωρίζουμε για να λάβουμε σε περίπτωση που απειληθεί με κάποιον τρόπο η σωματική ακεραιότητα του παιδιού μας. Θα μιλήσουμε, λοιπόν, μεταξύ άλλων, για το τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που:

-Το παιδί μας πέσει και χτυπήσει σοβαρά κάποιο μέλος του σώματός του. Πώς περιποιούμαστε σωστά μια πληγή και τι κάνουμε σε περίπτωση κατάγματος;

-Το παιδί μας κινδυνεύσει από πνιγμό στη θάλασσα ή την πισίνα ή ακόμα κι αν καταπιεί ένα μικρό αντικείμενο που μπορεί να φράξει τους αεραγωγούς του.

-Το παιδί μας δεχτεί τσίμπημα από μέδουσα/τσούχτρα, αχινό ή ακόμα και από φίδι ή σκορπιό.

-Το παιδί μας υποστεί ηλίαση, θερμοπληξία ή ακόμα και έγκαυμα.

Αυτό θα είναι το τελευταίο σεμινάριο του Infokids.gr για τη σεζόν.

Ραντεβού ξανά από Οκτώβριο!