5 βιβλία που θα ταξιδέψουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο

To Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 5 υπέροχα παιδικά βιβλία με πλούσια εικονογράφηση που θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τα ταξίδια και να θέλουν να περιηγηθούν και να γνωρίσουν όσα περισσότερα σημεία του πλανήτη είναι εφικτό. Οι λιλιπούτειοι βιβλιόφιλοι και εν δυνάμει εξερευνητές θα ανακαλύψουν στις σελίδες τους όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν για τον κόσμο μας!

Playmobil: Ο Γύρος του Κόσμου

Σε αυτό το πλούσιο εικονογραφημένο ταξιδιωτικό ημερολόγιο, ανακαλύψτε με τα Playmobil τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, καθώς και τους λαούς και τους πολιτισμούς τους όπως δεν τους έχετε δει ποτέ ξανά!

Θα το βρείτε εδώ

Συγγραφέας: Ρισάρ Ουνγκλικ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Σελίδες : 64

ISBN:978-618-01-1144-6

Για παιδιά 7+

“Η Βαλεντίνα στη Νέα Υόρκη” & “Η Βαλεντίνα στο Παρίσι”

Η Βαλεντίνα τρελαίνεται για τα ταξίδια στο εξωτερικό.  Σε κάθε της ταξίδι καταφέρνει να μπλέκει σε μια περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος. Ωστόσο, κάθε περιπέτεια της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους ανθρώπους των πόλεων που επισκέπτεται καθώς και τις συνήθειες τους. Επίσης, γνωρίζει τα πιο ενδιαφέροντα μνημεία, κτίρια, πάρκα και μουσεία της πόλης. Σε κάθε βιβλίο περιλαμβάνεται ο χάρτης της πόλης με τα σημαντικότερα αξιοθέατα, μια κατασκευή από χαρτί και μια καρτ ποστάλ. Καλό σας ταξίδι!!!

Θα τα βρείτε εδώ

Συγγραφέας:  Zabalbeascoa Anatxu

Εκδόσεις: Gema
ISBN: 9789608987784
Αριθμός Σελίδων: 36
Για παιδιά 7+

Το ταξίδι μου γύρω από τον κόσμο

Το πρώτο μου ταξιδιωτικό βιβλίο δραστηριοτήτων! Η Φιλομένα και ο Φιλήμων σε παίρνουν μαζί τους για ένα μεγάλο ταξίδι γύρω από τον κόσμο σε 80 σελίδες με δραστηριότητες! Ρωσία, Κένυα, Βιετνάμ, Χιλή, Αυστραλία… Εμπρός για ένα απίστευτο ταξίδι στις πέντε ηπείρους! Κάνε καινούριους φίλους και ανακάλυψε περισσότερες από 30 χώρες! Δραστηριότητες, χρωμάτισμα, 240 αυτοκόλλητα που θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να μάθουν τα έθιμα, να γνωρίσουν τους κατοίκους, τα ζώα, το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον κάθε τόπου, να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι στον κόσμο από το δωμάτιο του σπιτιού τους.

Θα το βρείτε εδώ

Συντελεστές: Παπαγιάννη, Μαρία Cosneau, Geraldine

Εκδόσεις: Πατάκης

Σελίδες: 80
ISBN 10: 960-16-4181-5
Για παιδιά 4+

Τρισδιάστατος Παγκόσμιος Άτλας

Αυτός ο μοναδικός άτλας προσκαλεί τα παιδιά στον κόσμο της γεωγραφίας, παρουσιάζοντας με ενδιαφέροντα και διασκεδαστικό τρόπο τον πλανήτη μας. Τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης με τον ένθετο παγκόσμιο χάρτη, καθώς και τους αναδιπλούμενους χάρτες κάθε ηπείρου.Ο Τρισδιάστατος Παγκόσμιος  Άτλας περιλαμβάνει τις σημαίες όλων των χωρών του κόσμου. Τα κείμενα παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για την κάθε ήπειρο και τα αξιοθέατά της, ενώ η πολύχρωμη εικονογράφηση με διασκεδαστικά σχέδια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό ενθαρρύνει τα παιδιά να μελετήσουν τους χάρτες.Ένα συναρπαστικό βιβλίο γνώσεων που θα χαρίσει στα παιδιά ατέλειωτες ώρες δημιουργικής ανάγνωσης.

Θα το βρείτε εδώ

Μεταφραστής: Ιλάειρα Διονυσοπούλου
Εκδόσεις: Διόπτρα
ISBN: 978-960-605-271-2
Σελίδες: 24
Για παιδιά 6+