8 νοσταλγικά σκίτσα που μας θυμίζουν πόσο ανέμελα ηταν τα παιδικά χρόνια πριν εμφανιστεί το διαδίκτυο

Πριν λίγες μέρες είδαμε στο διαδίκτυο τα σκιτσάκια του Ali Miri που αποτελούν ένα φόρο τιμής στο πώς μεγάλωσαν και πώς διασκέδαζαν οι σημερινοί ενήλικες 25 ετών και άνω που μεγάλωσαν σε εποχές που το διαδίκτυο δεν είχε καν μπει στη ζωή μας.

Με το πενάκι και τα σκίτσα του αποτυπώνει με εύστοχο και συνάμα νοσταλγικό τρόπο την ανεμελιά και την αθωότητα εκείνων των εποχών που πια αποτελούν ένα μακρινό παρελθόν καθώς η νέα γενιά μεγαλώνει με gadget και φυσικά είναι απόλυτα εξοικειωμένη με την τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Βλέποντας τις δημιουργίες τους γυρίσαμε πίσω στα δικά μας παιδικά χρόνια, τότε που παίζαμε μπουγέλο, πιάναμε σε γυάλα τις πυγολαμπίδες, μετρούσαμε τ’ αστέρια, σκαρφιζόμασταν αυτοσχέδια παιχνίδια, και σε καμία περίπτωση η ψυχαγωγία μας  δεν απαιτούσε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και διαδίκτυο.

Πλέον, τα περισσότερα παιδιά, μεγαλώνουν περνώντας τον χρόνο τους μπροστά από ένα tablet ή κινητό και αντί για κρυφτό και κυνηγητό παίζουν ηλεκτρονικά. Ας δούμε μαζί τα σκίτσα του που σίγουρα θα ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα νοσταλγίας σε όσους έζησαν την προ-ιντερνετική εποχή.