Αγωνία στην Κω για την εξαφάνιση 14χρονης – Οι γονείς καταγγέλουν απαγωγή – Ο ρόλος 20χρονου

Μετά από 9 μέρες επέστρεψε στο σπίτι της η 14χρονη από την Αλβανία που εξαφανίστηκε από την Κω. Η εξαφάνιση της 14χρονης είχε δηλωθεί από τους γονείς τους αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες. Το μεσημέρι η ανήλικη επέστρεψε κοντά στους δικούς της και εξήγησε τι είχε συμβεί. Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της και από τις 11 Σεπτεμβρίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Στο “κόκκινο” είναι η αγωνία στην Κω για τους γονείς μιας 14χρονης που έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της από τις 9 Σεπτεμβρίου και δεν έχει καμία επικοινωνία με τους γονείς της τις τελευταίες μέρες.

Η εξαφάνιση της 14χρονης που έχει αναστατώσει την Κω

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας της Κω για τον εντοπισμό μιας 14χρονης υπηκόου Αλβανίας που εξαφανίσθηκε από την οικία της την 9η Σεπτεμβρίου 2022 και φέρεται πλέον να έχει «απαχθεί» από έναν ομοεθνή της και να ταξίδεψε μαζί του στην Αθήνα!

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr την 11η Σεπτεμβρίου 2022 και περί ώραν 02.35 δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω από μια 47χρονη υπήκοο Αλβανίας η εξαφάνιση της 14χρονης κόρης της. Ειδικότερα ανέφερε ότι είδε την κόρη της για τελευταία φορά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και περί ώρα 07:00 όταν έφυγε από την οικία της για να μεταβεί στην εργασία της. Την 08:30 επικοινώνησε μαζί της στο κινητό της τηλέφωνο και της ανέφερε ότι θα πάει στην θάλασσα με φίλους της.

Την κάλεσε ξανά στις 15:30 στο κινητό ενός φίλου της με τον οποίο γνώριζε ότι έκαναν παρέα και της είπε να επιστρέψει στην οικία τους. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να ξαναέρθει σε επικοινωνία μαζί της.

20χρονος ενημέρωσε τον πατέρα του ότι η ανήλικη είναι μαζί του χωρίς να προσδιορίσει πού

Την 11η Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και δήλωσε ότι ο 20χρονος γιος του βρίσκεται μαζί με την 14χρονη σε άγνωστο μέρος.

Συγκεκριμένα ενημέρωσε ότι την 10η Σεπτεμβρίου 2022 ο γιος του του δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με την ανήλικη, ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η ίδια δεν θέλει να επιτρέψει στο σπίτι της. Έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 20χρονος ταξίδεψε την 19:50 της 9ης Σεπτεμβρίου 2022 από την Κω με προορισμό τον Πειραιά την 09:40 της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 με το πλοίο «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Διαβάστε επίσης:

«Νόστος και Άλγος»: Συγκινεί η ταινία που έφτιαξαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου για τη Μικρασιατική Καταστροφή

«Μου λείπει το χαμόγελό της»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στην Κόρινθο

Εκπαιδευτικοί “αδειάζουν” τις σχολικές καινοτομίες που διαφημίζει η Κεραμέως – H πρώτη απεργία αποχή είναι γεγονός

Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι μια τραγική χαζογιαγιά. Δε θα πεθάνω αν δε φάνε φακές, δε με νοιάζει αν ανέβουν στους καναπέδες»