Αρχική Deco Αν αναβάλλετε διαρκώς το ξεστόλισμα του δέντρου, αυτή η μαμά σας έχει τη λύση!

Αν αναβάλλετε διαρκώς το ξεστόλισμα του δέντρου, αυτή η μαμά σας έχει τη λύση!

Αν έχετε πλαστικό δέντρο, το οποίο κάθε χρόνο στολίζετε και ξεστολίζετε, όμως ακόμα δεν έχετε βρει την διάθεση ή την ενέργεια να μαζέψετε (παρόλο που τα Φώτα πέρασαν), αυτή η μαμά σας έχει την καλύτερη λύση, αφού έκανε ό,τι κάθε πολυάσχολη μαμά θα έπρεπε να κάνει.

Η Renae Krivitz από τη Μινεσότα, αφού κουράστηκε κάθε χρόνο να στήνει και να ξεστήνει, κλαδί προς κλαδί, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποφάσισε φέτος να λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά και… το μάζεψε, όπως ακριβώς ήταν!

«Η νέα μου ανακάλυψη: Πώς να μαζεύεις ένα δέντρο σε χρόνο μηδέν», έγραψε η μαμά στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου δημοσίευσε και τις παρακάτω φωτογραφίες, ενώ εξήγησε ότι απλά έκλεισε τα κλαδιά του και ο τύλιξε σε πλαστική μεμβράνη. «Την είχα χρόνια και επιτέλους βρήκα τρόπο να την αξιοποιήσω», έγραψε η ίδια σχετικά.

Αν, λοιπόν, αναβάλλετε διαρκώς το ξε-στόλισμα του δέντρου γιατί βαριέστε θανάσιμα ή γιατί ξέρετε πως κανείς δεν θα σας βοηθήσει… εμπνευστείτε από αυτή τη μαμά και μαζέψτε το σε μερικά μόνο λεπτά!

Πηγή: scarymommy.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter