Ανέβασε φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της και το διαδίκτυο “τρελάθηκε” – Την κατηγορούν για παραμέληση ανηλίκου

Σίγουρα, αυτή την αντίδραση δεν την περίμενε. Μαμά ανέβασε μία φωτογραφία του δωματίου της κόρης της στο διαδίκτυο και οι χρήστες την κατηγόρησαν για παραμέληση ανηλίκου.

Η γυναίκα από την Αυστραλία που έγινε γνωστή μόνο με το όνομα April, ανέβασε μία φωτογραφία με ένα σχέδιο που έκανε στον τοίχο του δωματίου της κόρης της.

Αντί, όμως, οι χρήστες να θαυμάσουν τα χρώματα που ήθελε να προωθήσει η μητέρα, εστίασαν σε ένα άλλο σημείο του post και της επιτέθηκαν, κατηγορώντας την για αμέλεια ανηλίκου.

Κι αυτό επειδή είδαν ότι το στρώμα που κοιμάται το παιδί είναι στο πάτωμα και όχι πάνω σε σκελετό κρεβατιού. (κεντρική φωτογραφία)

Η μητέρα εξήγησε ότι έχει διακοσμήσει το δωμάτιο και διαμορφώσει τα έπιπλα με βάση τη μοντεσοριανή θεωρία, η οποία θέλει το κρεβάτι στο πάτωμα, έτσι ώστε το παιδί να έχει χώρο για κίνηση.

Είπε επίσης, ότι η κόρη της δεν κοιμάται συχνά στο στρώμα, αφού τις περισσότερες φορές κοιμούνται μαζί.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που επέμειναν και χαρακτήρισαν τη χρήση του στρώματος στο πάτωμα κακή ιδέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Sun, αρκετοί την κατηγόρησαν για παραμέληση ανηλίκου, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι με αυτόν τον τρόπο βάζει σε κίνδυνο την υγεία της κόρης της.

“Είναι αηδιαστικό να κοιμάται το παιδί στο πάτωμα, όπου το στρώμα δεν αερίζεται σωστά και αναπνέει βακτήρια και μούχλα”, έγραψε ένας χρήστης.

Σοκαρισμένη η μητέρα από την αρνητική κριτική που δέχθηκε, ξεκαθάρισε ότι το στρώμα δεν ακουμπά απευθείας στο πάτωμα, ενώ τόνισε ότι το χρησιμοποιούν κυρίως για παιχνίδι. Έγραψε επίσης “Τα στρώματα πάνω στο πάτωμα είναι πολύ συνηθισμένα σε όλο τον κόσμο. Επειδή εσείς δεν τα έχετε συνηθίσει δεν σημαίνει ότι είναι και λάθος. Σταματήστε τα μηνύματα κακίας. Δεν με επηρεάζετε καθόλου!”.