Αρνητής της Covid-19 o γιος του Τομ Χανκς παρόλο που οι γονείς του νόσησαν σοβαρά

Αρνητής της Covid-19 o γιος του Τομ Χανκς παρόλο που οι γονείς του νόσησαν σοβαρά

Σε απόγνωση θα πρέπει να βρίσκονται οι Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς εξαιτίας του 31χρονου γιου τους Τσετ, ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή της πανδημίας δηλώνει αρνητής τόσο της Covid-19 όσο και του εμβολιασμού κατά αυτής.

Παρόλο που οι γονείς του ήταν από τους πρώτους που είχαν νοσήσει, τον Μάρτιο του 2020, και μάλιστα με σοβαρά συμπτώματα, κάνοντας αρκετές ημέρες να επανέλθουν το… καμάρι τους, έβγαινε σε βίντεο και δήλωνε, ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό και δεν ανησυχεί γι’αυτούς.

Πρόσφατα, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο διακωμωδεί τον ιό που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει οδηγήσει στον θάνατο τουλάχιστον 4,3 άτομα σε όλον τον πλανήτη.

Σε αυτό ξεκινά αρχικά μιλώντας σοβαρά, λέγοντας λόγια ενθαρρυντικά για τον εμβολιασμό και στη συνέχεια αρχίζει να κοροϊδεύει…

«Για καιρό δεν πήρα θέση για το θέμα, αλλά πλέον πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω κόλλησαν κορωνοϊο. Με τα νούμερα να ανεβαίνουν είναι σημαντικό να πω ότι έκανα το εμβόλιο. Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το ίδιο», ήταν αρχικά τα λόγια του, ωστόσο στη συνέχεια άρχισε να λέει: «Αν κάτι δεν έχει χαλάσει τότε δεν το φτιάχνεις. Δεν έχω κορωνοϊό και δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα».

Έπειτα, φωνάζοντας λέει, ότι η πανδημία είναι απάτη και ο κορωνοϊός μια απλή γρίπη. Στο τέλος του βίντεο καλεί όσους είναι άρρωστοι ή βρίσκονται σε κίνδυνο να καθίσουν στο σπίτι τους γιατί ο ίδιος βαρέθηκε να φοράει μάσκα:

Διαβάστε ακόμα:

Δήμαρχος Μαντουδίου: “Κάηκε το σχολείο των παιδικών μου χρόνων” – Τι θα γίνει με τους μαθητές τον Σεπτέμβριο

Μωράκι βρήκε τραγικό θάνατο στην αγκαλιά της μαμάς του έπειτα από επίθεση καρακάξας

Σίσσυ Χρηστίδου: «Παιδί μου, ψυχούλα μου, πόσο ντρέπομαι»