Αυτή είναι η πιο έξυπνη αγορά που μπορείτε να κάνετε για το παιδί σας τη φετινή Black Friday

Δεν είναι υπερβολή αυτό που λένε, ότι όταν γίνεσαι γονιός, οι δικές σου επιθυμίες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου να προηγηθούν αυτές των παιδιών σου. Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα της ζωής, αλλά πολύ περισσότερο σε αυτό των αγορών, ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης όπως αυτή που διανύουμε την τελευταία δεκαετία.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η Black Friday, από τότε που έκανε την εμφάνισή της πριν από 3 χρόνια στην ελληνική αγορά, όχι μόνο έγινε δημοφιλής, αλλά και καθιερώθηκε απόλυτα, με αποτέλεσμα φέτος οι καταναλωτές να την περιμένουν πώς και πώς για να πραγματοποιήσουν τις πιο «ακριβές» αγορές τους.

Αν είσαι γονιός έχεις έναν παραπάνω λόγο να την περιμένεις, αφού την ημέρα αυτή μπορείς να βρεις απίστευτες ευκαιρίες δώρων για το παιδί σου, τα οποία μάλιστα μια χαρά μπορούν να προοριστούν για τα Χριστούγεννα! Αν είσαι έξυπνος γονιός, θα συμφωνήσεις, ότι η Black Friday είναι η μεγάλη μέρα που το παιδί σου μπορεί επιτέλους να έχει το πιο πολυπόθητο δώρο: Αυτό που κάθε παιδί ονειρεύεται και που θα το κάνει να πετάξει στα σύννεφα αν αποκτήσει –ένα ηλεκτροκίνητο όχημα!

Black Friday δεν θα πει απλά εκπτώσεις, αλλά πραγματικά χαμηλές τιμές και στο www.blablatoys.gr/black-friday θα πει, ότι τα ηλεκτροκίνητα Skorpion Wheels για μία μόνο ημέρα θα πωλούνται με έκπτωση έως και -50%!

Στο blablatoys.gr, λοιπόν, θα βρείτε ηλεκτροκίνητες μηχανές BMW 6V για παιδιά από 1,5 έως 4 ετών, Commander 24V για παιδιά από 2 έως 9 ετών, BMW M4 12V για παιδιά 1-6 ετών, αλλά και φανταστικές Lamborghini σε διάφορα χρώματα για παιδιά 1-7 ετών!

Όλα τα ηλεκτροκίνητα έχουν τηλεχειριστήριο νέας γενιάς, για απόλυτο έλεγχο από τον γονιό με εμβέλεια έως 80 μέτρα, και δυνατότητα επιλογής ταχύτητας και φρένου. Εξυπακούεται, ότι έχουν ζώνη ασφαλείας, αλλά και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. Έτσι, μόλις το παιδί αφήνει το πόδι του από το πεντάλ γκαζιού, το όχημα σταματά εγκαίρως.

Επιπλέον, όλα τα ηλεκτροκίνητα διαθέτουν ελαστικές ρόδες και σύστημα ανάρτησης μπροστά και πίσω, ώστε να μπορούν να κινούνται εξίσου άνετα σε όποιο είδος οδοστρώματος κι αν βρεθούν. Τα δε LED φώτα τους κάνουν τα οχήματα να ξεχωρίζουν στο πλήθος, ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου. Το καλύτερο; Έχουν ραδιόφωνο και ενσωματωμένη μουσική!

Αν δεν είναι αυτό το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε ποτέ στο παιδί σας -αυτό που θα θυμάται για όλη του τη ζωή!- τότε ποιο;

Βάλτε τώρα υπενθύμιση: Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 21:00 ξεκινά το Black Friday στο www.blablatoys.gr/black-friday! Επιλέξτε και παραγγείλετε το δικό σας ηλεκτροκίνητο όχημα, πριν εξαντληθεί!

Κι αν αισθάνεστε τυχεροί δηλώστε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό μας: 1 τυχερός αναγνώστης κερδίζει το παιδικό ηλεκτροκίνητο όχημα Smart Fortwo της Skorpion Wheels προσφορά του blablatoys.gr!

BLABLATOYS
Λεωφόρος Καραμανλή 61, Αχαρνές.
Τηλέφωνα: 210 2476132 – 2102460801 – 2102466603