Αρχική Fun Time Αυτό είναι το νέο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Αυτό είναι το νέο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας εντυπωσιάζουν πάντα και μικρούς και μεγάλους, ιδίως αν αυτά μας ταξιδεύουν σε μέρη μυστηριώδη και εξωτικά.

Αυτό ακριβώς κάνει και το VR Mission, το νέο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που θα βρείτε στα αγαπημένα μας Volta Fun Town!

Η εικονική πραγματικότητα επιστρέφει στα Volta fun town, πιο δυναμικά από ποτέ, με ένα παιχνίδι που εντυπωσιάζει. Το VR Mission είναι η νέα πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που εντάχθηκε πρόσφατα στο «στόλο» παιχνιδιών των πάρκων παιδικής ψυχαγωγίας.

Το 6θέσιο VR Mission διαθέτει μοναδικά εφέ αέρα, δόνησης καθώς και άλλα ειδικά εφέ που κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού ακόμα πιο ρεαλιστική.

Κυνήγι καρχαριών, μάχες με δεινόσαυρους, πτήσεις με πολεμικά αεροπλάνα, μυστηριώδη κάστρα και βόλτες σε τροπικά δάση, είναι μόνο κάποιες από τις πίστες του νέου παχνιδιού, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο πάρκο των Volta fun town στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου Athens Heart Mall στον Ταύρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.