Αυτό το εμπορικό κέντρο βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να περιορίσει την εξάπλωση του Covid-19

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού να συνεχίζεται ανά τον κόσμο… δυναμικά, πολλοί είναι οι άνθρωποι που αποφεύγουν πλέον τους δημόσιους χώρους και δη τους κλειστούς. Στην προσπάθεια όλων των επιχειρήσεων να εφαρμόσουν νέα μέτρα που θα κρατούν τα άτομα όσο το δυνατόν πιο ασφαλή, είτε κρατώντας αποστάσεις είτε προσφέροντας προστατευτικές μάσκες, ένα εμπορικό κέντρο στην Ταϋλάνδη έκανε το παραπάνω βήμα, προκειμένου να αποφεύγουν οι άνθρωποι να αγγίζουν κοινές επιφάνειες: Έβαλε πετάλια σε όλα τα ασανσέρ, εσωτερικά και εξωτερικά!

Ο λόγος για το «Seacon Square» στην Μπανγκόγκ που είχε την ευφυή αυτή ιδέα, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην εξάπλωση του ιού και βέβαια, στο να επισκεφθούν το κέντρο ακόμα περισσότερα άτομα, θεωρόντας το πολύ πιο ασφαλές.

«Απλά πατάτε το πετάλι 1 για να επιλέξετε αν θα πάτε πάνω ή κάτω και όταν μπείτε στο ασανσέρ πατάτε το πετάλι με τον αριθμό του ορόφου που θέλετε να επισκεφθείτε. Βολικό, ασφαλές και χωρίς αγγίγματα», λέει η σχετική διαφήμιση, για την ιδέα που καλό θα ήταν να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα κτίρια!

Πηγή: boredpanda.com