Δείτε πώς ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Δημοτικό! (φωτο)

Μία σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες η Έλενα Λυμπέρη Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία μας πήγε πολλά χρόνια και πίσω, θυμίζοντάς μας τα παιδικά μας χρόνια, κατά την δεκαετία του ‘80.

Σε αυτήν βλέπουμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη… παιδάκι και τον μπαμπά της, Γιάννη, σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο!

Με μαύρα μαλλάκια, κοκαλάκια στα μαλλιά και μια κόκκινη μπλούζα, η μικρή Ελεωνόρα δεν θυμίζει, στη φωτογραφία αυτή, την εντυπωσιακή, σέξι και κατάξανθη τραγουδίστρια που έχει γίνει σήμερα.

Ωστόσο, η σχέση της με το τραγούδι ξεκινά από τόσο νωρίς, αφού, όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση, η Ελεωνόρα ήταν μόλις 4 ετών όταν συμμετείχε στον παιδικό δίσκο του πατέρας της “Γύρω-Γύρω όλοι”.

Δείτε την εικόνα:

View this post on Instagram

Πατέρας και κόρη: Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη μικρή Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη δεκαετία του 80. «Σου παραδίδω ένα κορίτσι, το οποίο μεγάλωσε μέσα στον ήχο, την σκέψη και την πάλη με την αισθητική και εύχομαι να την εξελίξεις» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδίδοντας την κόρη του στον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου στον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες. Πράγματι η δημοφιλής τραγουδίστρια μεγάλωσε μέσα στη μουσική και το τραγούδι. Ήταν μόλις τεσσάρων ετών το 1987 όταν συμμετείχε στον παιδικό δίσκο του πατέρα της “Γύρω Γύρω όλοι”. #gianniszouganelis #eleonorazouganeli #greeksingers #greekmusic #fatherdaughter #family #greek80s

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on