Δείτε ΠΟΣΟ μεγάλωσε η κόρη της Νόνης Δούνια και γιατί πήρε χρυσό μετάλλιο

Μπορεί η Νόνη Δούνια να βρίσκεται συχνά στα φώτα της δημοσιότητας λόγω και της βουλευτικής της ιδιότητας, την προσωπική ζωή της όμως φροντίζει να την κρατά όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική. Ειδικά τα παιδιά της τα βλέπουμε σπάνια στις φωτογραφίες που η ίδια δημοσιεύει στο Instagram, ενώ αποφεύγει να μιλά συχνά γι’αυτά.

Στις μεγάλες τους στιγμές, βέβαια, η υπερήφανη μαμά δεν μπορεί παρά να καμαρώνει και δημόσια. Έτσι, πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες της 13χρονης κόρης της Ρίας, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης!

Όπως η ίδια αναφέρει:

«Περήφανη μητέρα! Χρυσό μετάλλιο, χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Ο αθλητισμός είναι ζωή, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα στις αθλήτριες και τις προπονήτριες, στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και ιδιαίτερα εκείνων που δεν το βάζουν κάτω ανεξάρτητα από το αν διακρίθηκαν».

Δείτε τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσίευσε:

Η 48χρονη Νόνη Δούνια είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και δίνει μεγάλη αξία στην οικογένειά της. Μιλώντας για τον γονεϊκό ρόλο της έχει πει: «Το έργο του γονέα είναι πολύ δύσκολο. Είναι τεράστια ευθύνη να αναθρέψεις έναν άλλον άνθρωπο, ωστόσο οι ανταμοιβές που παίρνεις δεν συγκρίνονται με τίποτα. Αγαπώ πολύ το πρόγραμμα, τα όρια και την πειθαρχία, αλλά ταυτόχρονα επιθυμώ να μεγαλώσω παιδιά που θα γίνουν αυτόνομα και ανεξάρτητα. Ναι, μεν είμαι αυστηρή, αλλά έχουν πολλές ελευθερίες, έτσι ώστε να αισθάνονται πως αυτά αποφασίζουν για τη ζωή τους».

Δείτε την εδώ με την 13χρονη Ρία: