Είδαμε το Tully και… σας έχουμε 3 καλούς λόγους για να το δείτε κι εσείς!

Προσοχή: Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε, να σας ενημερώσουμε, ότι ακολουθούν πληροφορίες που αποκαλύπτουν αποσπάσματα της ταινίας.

Όταν πρωτοείδα το trailer της ταινίας Tully ομολογώ, ότι ενθουσιάστηκα με το γεγονός, ότι επιτέλους θα βλέπαμε μία ταινία που θα έδειχνε πώς είναι πραγματικά η μητρότητα. Ανυπομονούσα, λοιπόν, να βγει στις αίθουσες, γιατί…

Λόγος νο. 1: Είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό είδατε ποτέ στο σινεμά

Στο Tully η Charlize Theron υποδύεται την Marlo, μια μαμά τριών (!) παιδιών, η οποία κυριολεκτικά έχει «γονατίσει» από τις υποχρεώσεις, μέχρι που εμφανίζεται η Tully, μία νταντά που θα κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.

Η ταινία παρουσιάζει τη μητρότητα με τόσο ρεαλιστικό τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί: Μετά τον τοκετό της, η Marlo έχει μαστούς που στάζουν γάλα, πολλά παραπάνω κιλά και ένα σπίτι… άνω κάτω! Σε μία σκηνή, η ίδια χύνει κατά λάθος το γάλα που με τόσο κόπο έχει αντλήσει με το θήλαστρο και η απόγνωσή της είναι τόση που… σφίγγεται το στομάχι μας, γιατί την νιώθουμε!

Ο δε άντρας της παρουσιάζεται ως ένας καλός σύζυγος και πατέρας, που προσπαθεί να είναι παρών, αλλά που σίγουρα δεν βοηθά την γυναίκα του όσο εκείνη θα ήθελε (σας θυμίζει κάποιον;).

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Μέχρι που η Tully, η νταντά, θα φέρει ορισμένες πολύ σημαντικές αποκαλύψεις και αλλαγές στη ζωή της Marlo και μία κορύφωση που θα την κάνει -και αυτήν μα και τον σύζυγό της- να αναθεωρήσoυν σημαντικά τον ρόλο της ως μαμά και όλα αυτά που προσφέρει στους γύρω της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.com.cy.