Έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσετε τις άδειες γωνιές του σπιτιού

Πολλές φορές, τα σπίτια έχουν άδεις γωνιές που κάποιοι δεν παρατηρούν, ενώ κάποιοι άλλοι απλά τις αγνοούν. Ωστόσο, οι άδεις γωνιές του σπιτιού είναι μια μοναδική ευκαιρία για διασκεδαστικούς διακοσμητικούς πειραματισμούς!

Αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις άδειες γωνιές του σπιτιού σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιες πραγματικά όμορφες μικροσυνθέσεις, οι οποίες όχι μόνο θα ολοκληρώσουν τη διακοσμητική εικόνα του χώρου σας, αλλά θα σας κάνουν να απολαμβάνετε πολύ περισσότερο το σπίτι σας και γιατί όχι, μπορεί να γίνουν και οι αγαπημένες σας γωνιές!

Ποιος είπε ότι οι γωνιές της μπανιέρας δεν είναι ιδανικές για διακόσμηση; Ένα κομψό βάζο με λουλούδια και δύο κεριά είναι αρκετά για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε spa!

Αυτό το υπέροχο vintage τραπεζάκι με τις καρέκλες και το φωτιστικό δημιουργούν μια πανέμορφη γωνιά για διάβασμα!

Εκμεταλλευτείτε τις άδειες γωνιές της κουζίνας σας και διακοσμήστε τις με γυάλινα βάζα, στα οποία θα αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας. Τα λουλούδια μπροστά από το παράθυρο ολοκληρώνουν τη διακόσμηση της όμορφης αυτής γωνιάς!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.