ΕΟΦ: Ανακαλούνται από την ελληνική αγορά rapid test – MHN τα χρησιμοποιείτε αν τα έχετε αγοράσει

Οι εμβολιασμένοι θα πληρώνουν το υποχρεωτικό rapid test για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Την ανάκληση από την Ελληνική αγορά του προϊόντος SARS-CoV-2 Antigen Test (colloidal method) της εταιρείας  HANGZHOU BIOER TECHNOLOGY CO., LTD., Kίνας, με Εξ. Αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία  CMC MEDICAL DEVICES & DRUGS S.L, Ισπανίας ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Την Ανάκληση από την Ελληνική αγορά του προϊόντος SARS-CoV-2 Antigen Test (colloidal method) (με κωδικούς REF: BSK01S1, BSK01M1, BSK01M1S, BSK01S1S), της κατασκευάστριας εταιρείας HANGZHOU BIOER TECHNOLOGY CO., LTD., Κίνας, λόγω απόσυρσης της εγγραφής του προϊόντος από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, κατόπιν διαπίστωσης εκ μέρους των ισπανικών αρμοδίων αρχών ότι δεν υπάρχουν μελέτες αξιολόγησης της ευαισθησίας και ειδικότητάς του.

Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Οι διανομείς του εν λόγω προϊόντος οφείλουν να το αποσύρουν άμεσα από την αγορά.

Οι διανομείς του εν λόγω προϊόντος οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τους πελάτες τους προς υλοποίηση της παρούσας και να τηρούν το αρχείο των επιστροφών/ ενημέρωσης στη διάθεση του ελέγχου για διάστημα 5 ετών.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Διαβάστε επίσης:

Σχ.χρ.22-23: Αλλάζουν όλα στα δημόσια σχολεία προς όφελος των μαθητών – Οι αλλαγές που θα ενεργοποιηθούν από τον Σεπτέμβρη

Τι άλλο θα δούμε: Σουρικάτα κάνει βόλτα σε σχολείο της Αττικής και προκαλεί θαυμασμό!

Η ζωή του 6χρονου Ραφαήλ είναι σε κίνδυνο – Πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και μας χρειάζεται