Η ζωή του 6χρονου Ραφαήλ είναι σε κίνδυνο – Πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και μας χρειάζεται

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του Ραφαήλ Σκέντζα από την Θεσσαλονίκη που πάσχει από βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Παιδική Χαρά.

Όλοι μαζί για να σώσουμε μια καρδιά !! Την καρδιά του Ραφαήλ μας από την Θεσσαλονίκη

Ο 6χρονος χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης όμως η οικογένειά του δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στο κόστος του χειρουργείου και της μετέπειτα ανάρρωσης και νοσηλείας. Ο Ραφαήλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, είναι το πέμπτο χειρουργείο που θα κάνει και είναι δύσκολη εγχείρηση.

Είναι ένα παιδάκι με μόνιμο χαμόγελο που το μεταφέρει σε όποιον τον γνωρίσει, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει περάσει μέχρι τώρα… Γιατί ο Ραφαήλ μας πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και παλεύει με νύχια και με δόντια από 18 ημερών μωράκι . Μέχρι σήμερα έχει κάνει ΤΕΣΣΕΡΑ πολύ σοβαρά χειρουργεία . ΑΜΕΣΑ πρέπει να κάνει το ΠΕΜΠΤΟ του χειρουργείο για να συνεχίσει η ταλαιπωρημένη του καρδούλα να χτυπά .

Η άκρως σοβαρή και επείγουσα για την ζωούλα του επέμβαση τώρα θα πραγματοποιηθεί σε Ιδιωτική Κλινική των Αθηνών. Η οικογένεια του κάνει δραματική έκκληση για βοήθεια καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα . Το παιδάκι τους παλεύει χρόνια με το πρόβλημα στην καρδιά του και μας χρειάζονται για στήριγμα τώρα περισσότερο από ποτέ !

Αυτή την στιγμή οποιαδήποτε δωρεά μπορεί να είναι σωτήρια ! Παρακαλούμε πολύ κάντε όλοι μια κοινοποίηση ! Ελάτε να βοηθήσουμε τον μικρό Ραφαήλ να γυρίσει γρήγορα πίσω γερός και να μας σκάσει το πιο πλατύ του χαμόγελο από ΧΑΡΑ !

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρό Ραφαήλ

Όποιος μπορεί και θέλει και μπορεί να βοηθήσει τον μικρό Ραφαήλ μπορεί να χρησιμοποιήσει τους λογαριασμούς που ανοίχτηκαν για αυτό το σκοπό:

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Διαβάστε επίσης:

Δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες για παιδιά έως 14 ετών στην Αθήνα – Πώς θα κλείσετε ραντεβού

Δολοφονία 17χρονης: “Η Νικολέτα δεν ήταν σε προστατευμένο περιβάλλον” – Στον ανακριτή ο 22χρονος Πακιστανός που ομολόγησε

Σχ.χρ.22-23: Αλλάζουν όλα στα δημόσια σχολεία προς όφελος των μαθητών – Οι αλλαγές που θα ενεργοποιηθούν από τον Σεπτέμβρη

ΕΟΦ: Aνακαλούνται παρτίδες γνωστού φαρμάκου – Δείτε για ποιο πρόκειται