Επάγγελμα διασώστης: Ο απρόσμενος τοκετός σε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση στο Facebook της ομάδας ΕΚΑΒ Καστοριάς που περιγράφει τον απρόσμενο τοκετό που έλαβε χώρα σε ένα ασθενοφόρο. Η αφήγηση είναι συγκινητική. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και τύχη στο μικρούλη που βιάστηκε να γεννηθεί!

Διαβάστε τη συγκλονιστική περιγραφή

Αυτήν τη φορά τα κλάματα που ακούστηκαν μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν κλάματα χαράς και σημάδι ζωής. Όταν η γνώση και η εμπειρία συνδυαστούν με την κατάλληλη στιγμή τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα το καλύτερο . Επάγγελμα Διασωστης… Συγχαρητήρια Γιάννη και Γιώργο.
(Ακολουθεί Αναδημοσίευση από το προφίλ των συναδέλφων ).

Οι μεγάλες χαρές των Διασωστών.. Ενα αυτοκίνητο μας κορνάρει συνεχόμενα.. Σταματάμε και βλέπουμε στο πίσω κάθισμα μια γυναίκα μικρή σχετικά σε ηλικία.. επίτοκη… Την ρωτάμε το πρώτο;… Μας λέει ναι.. Ηρεμούμε με τον συνάδελφο το πρώτο παιδί σπάνια βγαίνει γρήγορα.. Την βάζουμε στο ασθενοφόρο.. Εξετάζω.. Κοιτάζω τον Γιώργο του λέω… Το βγάζουμε Γιώργη.. Δε προλαβαίνουμε νοσοκομείο.. φάνηκε η κεφαλή του λίγο… Αμέσως εφαρμογή όλης της εκπαίδευσης μας..προσωπικά επειδή ήταν η τέταρτη μου γέννα ήμουν πολύ ήρεμος.. Αλλά και ο Γιώργος το δεύτερο του το ίδιο ατάραχος σχεδόν.. Σε λίγο το αέναο θαύμα της ζωής! Το πιο ωραίο κλάμα..αυτό μιας νέας ψυχής που έρχεται στο Φως!.. Αμέσως πάλι το μωράκι τοποθέτηση στο στήθος της.. Να ακούει την καρδιά της μητέρας να ηρεμήσει… Κόβουμε το λώρο.. Αυτός ο Αγόραρος ροδαλός, όμορφος, ήσυχος στην αγκάλη την ζεστή της μάνας!… Και η μάνα ενα βαθύ βλέμμα σε μας στιγμιαίο ευγνωμοσύνης.. Και ενα ευχαριστώ αληθινό… Καλώς μας ήλθες Αντρούλι μας.. Υγεία και τύχη αγαθή ψυχή μας!…. Υ. Σ. Η ίδια η μητέρα μας επέτρεψε να βγάλουμε την φωτογραφία του στο μαιευτήριο.. Ενώ την πρώτη φωτογραφία μας την έβγαλε και μας την έδωσε η γιαγιά του μπέμπη που συνόδευε..

Αυτήν τη φορά τα κλάματα που ακούστηκαν μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν κλάματα χαράς και σημάδι ζωής. Όταν η γνώση…

Gepostet von ΕΚΑΒ Καστοριάς am Montag, 18. März 2019