Ευγένεια και καλοί τρόποι στα ΜΜΜ – Δείτε τον απίθανο τρόπο που τα διδάσκουν σε αυτό το σχολείο

Μήπως έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι τα τελευταία χρόνια όλο και πιο σπάνια βλέπετε παιδιά και νέους ανθρώπους να παραχωρούν τη θέση τους σε μεγαλύτερους μέσα σε λεωφορεία, μετρό, και τρόλεϊ; Φαίνεται λοιπόν πως κάποιες αξίες έχουν σταματήσει να διδάσκονται στα παιδιά και σε αυτό το σχολείο οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση, διδάσκοντας στους μικρούς μαθητές καλούς τρόπους.

Ένα απίθανο βίντεο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου από ένα νηπιαγωγείο στην Κίνα, όπου τα παιδιά έχουν φτιάξει ένα αυτοσχέδιο λεωφορείο με χαρτόνι και θέσεις με καρεκλάκια. Το βίντεο έχει γίνει viral στα social media με χιλιάδες σχόλια, likes και αναδημοσιεύσεις και με τους χρήστες να εξαίρουν τους δασκάλους για την εφευρετικότητά τους.

Κάποια παιδιά είναι καθισμένα και κάποια όρθια και αναπαριστούν ενήλικες ανθρώπους. Μόλις πλησιάσει το άτομο που έχει ανάγκη όπως μια έγκυος ή ένα ηλικιωμένο άτομο με μπαστούνι αμέσως ένα παιδί σηκώνεται και παραχωρεί τη θέση του.

Έτσι, τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία της καλής συμπεριφοράς και της ευγένειας με έναν τρόπο εύκολο που μοιάζει με παιχνίδι.