Φέτος το Πάσχα, διασκεδάζουμε με τους ήρωες της Playmobil στο River West!

Δυο μέρες μόνον έμειναν για το κλείσιμο των σχολείων ενόψει Πάσχα και ήδη τα παιδιά σχεδιάζουν πώς θα περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο απαλλαγμένα από το στρες των σχολικών και εξωσχολικών υποχρεώσεων.

Πρώτη μας στάση οικογενειακώς είναι το River West που έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα πασχαλινών εκδηλώσεων που ικανοποιεί τα ενδιαφέροντα μικρών και μεγάλων. Μέχρι τις 22 Απριλίου, το εμπορικό κέντρο προ(σ)καλεί τα παιδιά σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον αρχαίο κόσμο των Ρωμαίων και των Αιγύπτιων στο τρίτο επίπεδο, ενώ στο πρώτο επίπεδο, θα έρθουν σε επαφή με  μεσαιωνικούς ιππότες και δράκους!

Όπως καταλαβαίνετε η εν λόγω εμπειρία είναι κάτι πρωτόγνωρη για τα πιτσιρίκια καθότι έχουν διαβάσει σχετικές ιστορίες μόνο σε παραμύθια και από την στιγμή που τους το ανακοίνωσα αδημονούν να το επισκεφθούν.

Η δράση ξεκινάει στο επίπεδο 1 του River West όπου οι ιππότες Playmobil μάχονται από μεσαιωνικά κάστρα με τον τεράστιο πράσινο δράκο και σώζουν τον βασιλιά τους!

Ανεβαίνοντας το επίπεδο 3, μεταφερόμαστε στον κόσμο της αρχαίας Αιγύπτου όπου Ρωμαίοι κατακτητές καταπλέουν με τις γαλέρες τους και πολιορκούν την πυραμίδα του Φαραώ για να ανακαλύψουν τα μυστικά της και να αφαιρέσουν τους πολύτιμους θησαυρούς που αυτή κρύβει!

Λεγεωνάριοι, εκατόνταρχοι και ο αυτοκράτορας αποβιβάζονται στην Αίγυπτο και η μάχη ξεκινά!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (8-9 Απριλίου) οι λιλιπούτειοι λάτρεις των Playmobil έχουν ακόμη έναν λόγο για να επισκεφθούν το River West καθώς από τις 13:00 έως τις 15:00, ο πρίγκιπας Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι ο πράκτορας DNA και η νεράιδα Χαρά, οι γνωστοί Super 4,  έρχονται για να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους.

Tα παιδιά θα απολαύσουν ένα  δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της Ιστορίας με τα δεκάδες παιχνίδια της Playmobil και θα δουν από κοντά  αγαπημένους τους ήρωες, την ίδια στιγμή που έσεις θα κάνετε τα απαραίτητα ψώνια για τα βαφτιστήρια αλλά και για τις υποχρεώσεις του πασχαλινού τραπεζιού.

Μια τεράστια ποικιλία από λαμπάδες και δώρα σάς περιμένει να τα ανακαλύψετε στο άνετο και φωτεινό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, το River West! Σημειώστε ότι τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 9 Απριλίου από τις 9:00 -20:00.

Πάσχα με αξέχαστη περιπέτεια στο River West!