“Φοβάμαι μήπως ξεχάσω τα παιδιά μου”: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος που διαγνώστηκε με συρρίκνωση εγκεφάλου

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές της δημοσιογράφου του Alpha, Ρένας Κουβελιώτη, αναφορικά με τη μεγάλη μάχη που δίνει με την υγεία της καθώς διαγνώστηκε με συρρίκνωση εγκεφάλου.

Η δημοσιογράφος έγραψε το βιβλίο με τίτλο «Θα μ’ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι;» στο οποίο μιλάει για την σπάνια ασθένεια που έχει και είναι το πρόδρομο στάδιο της άνοιας,  ως παρακαταθήκη για τα δυο της παιδιά,  τον 15χρονο γιο της και την 10χρονη κόρη της.

“Θα ξεχάσω τα παιδιά μου;”

“Δεν πεθαίνει το σώμα μου, πεθαίνει όμως το μυαλό μου, σιγά, σιγά. Τί αξία έχει η ζωή χωρίς μνήμη; Θα τα ξεχάσω όλα μαζί ή σταδιακά; Δηλαδή θα ξεχάσω ποια είμαι; Τί έχω; Τί θέλω; Τα όνειρά μου; Θα ξεχάσω τα παιδιά μου; Απόγνωση, αγωνία, φόβος και μάχη με το χρόνο. Θα μπορέσω να τους μάθω τη ζωή; Τί να προσέξουν. Τί να αποφύγουν. Να μην να επαναλάβουν τα δικά μου λάθη. Θα προλάβω; Τί περιθώρια έχω; Και τί να τους πω; Επειδή σε λίγο δεν θα σας θυμάμαι πάρτε αυτές τις οδηγίες για τη ζωή σας; Να τα αφήσω σαν Διαθήκη; Μία πολύτιμη Διαθήκη είναι αυτό το βιβλίο», αναφέρει η δημοσιογράφος στο βιβλίο της απευθυνόμενη στα παιδιά της.

Η έκδοση του βιβλίου ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη, γιατί αφηγήθηκε στα παιδιά της τη ζωή της και τα προετοιμάζει για το μέλλον με τρόπο σπαρακτικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infowoman.gr