«Γιατί με επέλεξε ως υπότροφο ο Ομπάμα»: Η Ελπίδα Κόκκοτα μάς εξηγεί πώς η επιτυχία των γυναικών πάει «χέρι-χέρι» με την ευτυχία

*Γράφει η Κλέλια Κλουντζού

Η μοναδική Ελληνίδα υπότροφος του προγράγραμματος «Obama Foundation Leaders» ανάμεσα σε 105 ανθρώπους απο όλο τον κόσμο, ήταν εκείνη που καλωσόρισε τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα πριν από λίγες ημέρες σε εκδήλωση των αποφοίτων στην Αθήνα! Η Ελπίδα Κόκκοτα, ιδρύτρια της Mexoxo, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, μας μιλά για τη διαδρομή της, τους επόμενους στόχους και τα όνειρά της για το μέλλον!

«ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΜΙΑ OBAMA LEADER! »

Είχατε την τιμή να καλωσορίσετε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στη συνάντηση που είχε με τους υπότροφους του Obama Foundation Leaders στην Αθήνα! Περιγράψτε μας τα συναισθήματά σας.

«Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκομαι σε αυτή την θέση. Νιώθω ότι αυτή η στιγμή ήταν μια μεγάλη επιβράβευση στο έργο μας και στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει η κάθε γυναίκα που έρχεται στην Mexoxo ώστε να αλλάξει την ζωή της προς το καλύτερο.»

Πώς καταφέρατε να κερδίσετε την υποτροφία και να γίνετε και εσείς μία Obama leader;

«Η υποτροφία επιτεύχθηκε μέσα από μια απαιτητική διαδικασία επιλογής που πραγματοποιεί το Ιδρυμα Obama. Πιστεύω ότι το κοινωνικό μας αποτύπωμα να έχουμε εκπαιδεύσει και ενδυναμώσει 31.000 γυναίκες ανά τον κόσμο ήταν ο κύριος λόγος επιλογής στο Obama Leaders 2023. Επιπλέον η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε προσωπικά αλλά και ως ομάδα μεταδίδει την επιμονή μας να εκδημοκρατιστεί η εκπαίδευση για τις γυναίκες ανά τον κόσμο.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ιnfowoman.gr

Διαβάστε επίσης:

5 βιβλία που θα κρατήσουν στα παιδιά την ωραιότερη συντροφιά στις καλοκαιρινές διακοπές

Νέες πάνες-μαγιό Babylino Sensitive: Αυτό είναι το μυστικό για να απολαύσει το μωρό σας το μπάνιο στη θάλασσα!

Θεσ/νικη: Αυτή η ποινή επιβλήθηκε στην μητέρα που άφησε μόνο το μωρό στο σπίτι για να… αγοράσει τσιγάρα

Πώς αντιδρούμε αν το παιδί μας μας πιάσει να κάνουμε σεξ