Γίνετε κι εσείς εθελοντές στην οργάνωση που στηρίζει οικογένειες με μικρά παιδιά με κατ’ οίκον επισκέψεις

Η Home-Start Ελλάς, οργάνωση που στηρίζει οικογένειες με μικρά παιδιά με κατ’ οίκον επισκέψεις εθελοντών με γονεϊκή εμπειρία, ζητά τη συνεργασία εθελοντών από όλη την Ελλάδα προκειμένου να υποστηρίξουν συγκεκριμένες δράσεις της στον τομέα της επικοινωνίας, της ανάπτυξης δικτύων και της άντλησης πόρων. Από εσάς εξαρτάται πού θα βοηθήσετε και πόσο χρόνο μπορείτε να δώσετε.

Εάν είστε παθιασμένοι με την ιδέα να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο ή εάν απλά θέλετε να αποκτήσετε πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες και να βελτιώσετε τα κοινωνικά σας δίκτυα, ελάτε κοντά μας!

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις, τις ιδέες και την ενέργεια μας για να ενισχύσουμε τη Home-Start Ελλάς, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει όσο είναι δυνατόν περισσότερες οικογένειες που έχουν την ανάγκη της. Ως οργάνωση δίνουμε ιδιαίτερη αξία στους εθελοντές και θα προσφέρουμε ευκαιρίες συμμετοχής σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε όσους/ες θα συνεργαστούν μαζί μας.

H Home-Start Ελλάς σέβεται τα προσωπικά δεδομένα όλων όσων έρχονται σε επαφή ή συνεργάζονται μαζί της, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ακούστε τι λέει ένας εθελοντής

“ Μου άρεσε που δουλεύαμε ως ομάδα, που μοιράζαμε ρόλους. Έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε ένα περιβάλλον που σε σέβονται, που σε ενισχύουν”

Τι θα κάνετε

Αν θέλετε να ενώσετε δυνάμεις με την οργάνωση που έχει στόχο της να βοηθήσει οικογένειες, μπείτε εδώ

Διαβάστε επίσης

«Ήμουν το κοριτσάκι με το κόκκινο παλτό της Λίστας του Σίντλερ… Στοίχειωσε τη ζωή μου»

Οι εκπαιδευτικοί για την τηλεκπαίδευση: “Κανείς δεν υποχρεούται να έχει σύνδεση και υπολογιστή σπίτι”

“ΜΗΝ αφήνετε τα παιδιά να βγαίνουν στο χιόνι”: Αντιδράσεις για τις οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου