Γνωρίζω και μαθαίνω το σώμα μου: 6 βιβλία για να κατανοήσουν τα παιδιά την ανατομία του σώματος

Πόσες φορές τα παιδιά σας δεν σας ρώτησαν κάποιο από τα παρακάτω:  Πόσα δόντια έχεις; Πού πηγαίνει το νερό όταν το καταπίνεις; Γιατί ο αντίχειρας είναι το πιο σημαντικό μας δάχτυλο; Γιατί κανείς δε μπορεί να γλείψει τον αγκώνα του; Γιατί έχουμε δύο μάτια κι όχι ένα; Ξέρεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος μυς του ανθρώπινου σώματος;

Τα παιδιά οφείλουν να γνωρίσουν από νωρίς το σώμα τους, να μάθουν τα μυστικά του, να εξασκηθούν στη φροντίδα του, να νιώσουν το πόσο σημαντικό είναι.  Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 6 παιδικά βιβλία στις σελίδες των οποίων τα παιδιά θα ανακαλύψουν με τρόπο διαδραστικό και διασκεδαστικό όλα όσα θέλουν να γνωρίσουν για το ανθρώπινο σώμα.  Χαρίστε τα στα παιδιά σας και δώστε τους την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της γνώσης της ανατομίας του σώματος.

Ρωτάω και Μαθαίνω – Το ανθρώπινο σώμα

Το ανθρώπινο σώμα εξετάζεται σ’ αυτό το βιβλίο της σειράς “Ρωτάω και Μαθαίνω”, όπου μαθαίνουμε εκπληκτικά πράγματα για τον εαυτό μας και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος όπως από τι αποτελείται το αίμα, τι συμβαίνει όταν σπάει ένα οστό, ποιος είναι ο μεγαλύτερος και ποιος ο μικρότερος μυς του σώματος, πώς στέλνει τα μηνύματά του ο εγκέφαλος, τι είναι τα κρανιακά νεύρα και πολλές άλλες πληροφορίες για την καρδιά, την πέψη και την απέκκριση, το δέρμα αλλά και τις αισθήσεις. Μικρά μυστικά, μεγάλες αλήθειες και μύθοι που πάντα θέλαμε να μας διευκρινιστούν αποκαλύπτονται με απλό και κατανοητό τρόπο, ενώ με το γλωσσάρι που περιέχεται στο τέλος του βιβλίου κατανοούμε όλα αυτά που διαβάσαμε πριν.

Θα το βρείτε εδώ

Συγγραφέας:Stephens Diane

Μετάφραση:Τσουκαλά Έλενα

Εκδόσεις: Σαββάλας

ISBN: 978-960-423-399-1
Για παιδιά 7+

Ανακαλύπτω το ανθρώπινο σώμα

Διάβασε το βιβλίο με τις συναρπαστικές πληροφορίες και μάθε τα πάντα για το ανθρώπινο σώμα. Τοποθέτησε πάνω στον μαγνητικό πίνακα τα μαγνητάκια με τα διάφορα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Η ανθρώπινη ανατομία δε θα έχει πια μυστικά για τον μεγάλο χειρουργό: εσένα! – Βιβλίο 64 σελίδων με συναρπαστικές πληροφορίες – Μεγάλος μαγνητικός πίνακας – 56 μαγνητάκια.
Θα το βρείτε εδώ
Μεταφραστής: Βεατρίκη Σαμπατάκου Καντζόλα
Εκδόσεις Σαββάλας
ISBN: 978-960-493-496-6
Για παιδιά 6+

Το ανθρώπινο σώμα

Ήξερες ότι το σώμα σου έχει πάνω από 300 διαφορετικές αρθρώσεις; Ή ότι τα περισσότερα από τα μισά οστά σου βρίσκονται στα χέρια και στα πόδια; Άνοιξε όλα τα παραθυράκια σε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο και ανακάλυψε απίστευτα μυστικά σχετικά με το σώμα σου!

Θα το βρείτε εδώ
Εκδότης: Susaeta
Μεταφραστής: Κακαρούκα Γιώτα
Συντελεστής: Κουδουνά Εύη
Σελίδες: 12