Αρχική Σχολή Γονέων "Η επίδραση της διατροφής στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο": Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο του infokids.gr (4/3)

"Η επίδραση της διατροφής στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο": Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο του infokids.gr (4/3)

Στα πλαίσια της "Σχολής Γονέων", το Infokids.gr σας καλεί σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς.  Το θέμα της διατροφής των παιδιών είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών αλλά και την καλή απόδοσή τους στο σχολείο. Επομένως, ενεργό ρόλο στη συμβουλή και στη διαμόρφωση μιας σωστής διατροφικής παιδείας πρέπει να έχουν πέρα από τους γονείς, οι εκπαιδευτικοί των παιδιών.

Η απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Για το λόγο αυτό, καλεσμένη του infokids.gr αυτήν τη φορά είναι η διαιτολόγος Μαρίνα Πόγκα, η οποία το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 13.30 μ.μ., θα αναπτύξει το θέμα της διατροφής του μικρού μαθητή, δίνοντας τις αναγκαίες συμβουλές και προτροπές σε γονείς και δασκάλους αναφορικά με το τι θα πρέπει να προσέξουν.

Όσοι ενδιαφέρεστε, κλείστε θέση για το σεμινάριο "Η επίδραση της διατροφής στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο" στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
www.ekedisy.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.