“Η επίδραση της διατροφής στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο”: Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο του infokids.gr (4/3)

Στα πλαίσια της “Σχολής Γονέων”, το Infokids.gr σας καλεί σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς.  Το θέμα της διατροφής των παιδιών είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών αλλά και την καλή απόδοσή τους στο σχολείο. Επομένως, ενεργό ρόλο στη συμβουλή και στη διαμόρφωση μιας σωστής διατροφικής παιδείας πρέπει να έχουν πέρα από τους γονείς, οι εκπαιδευτικοί των παιδιών.

Η απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Για το λόγο αυτό, καλεσμένη του infokids.gr αυτήν τη φορά είναι η διαιτολόγος Μαρίνα Πόγκα, η οποία το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 13.30 μ.μ., θα αναπτύξει το θέμα της διατροφής του μικρού μαθητή, δίνοντας τις αναγκαίες συμβουλές και προτροπές σε γονείς και δασκάλους αναφορικά με το τι θα πρέπει να προσέξουν.

Όσοι ενδιαφέρεστε, κλείστε θέση για το σεμινάριο “Η επίδραση της διατροφής στην απόδοση των παιδιών στο σχολείο” στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
www.ekedisy.gr