Η Forever 21 έφτασε στην Αθήνα και μας προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία shopping!

Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, το κορυφαίο fashion brand Forever 21, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα στην οδό Ερμού 46. Περισσότεροι από 2.000 καταναλωτές περίμεναν με ανυπομονησία να ανοίξει τις πόρτες του!

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, η Forever 21 είχε προγραμματίσει μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων για να υποδεχθεί το κοινό της πόλης. In store happenings, DJ sets και live μετάδοση από το Mad Radio 106,2 ήταν ορισμένες από αυτές. Η Άννα Μαρία Βέλλη υποδέχτηκε το κοινό που περίμενε στην ουρά, το οποίο είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό live από τον Άρη Μακρή, τον Mike και τον Jimmy Gian. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν branded δώρα μέσα από ένα διασκεδαστικό και engaging διαγωνισμό.

Μέσα από την απίστευτη ποικιλία συλλογών σε Γυναικεία, Αντρικά, Active, Plus, Εσώρουχα, Aξεσουάρ και Παπούτσια, σε ανταγωνιστικές τιμές, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία shopping και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις καλύτερες δυνατές τιμές!

Με περισσότερα από 815 καταστήματα σε 57 χώρες, η Forever 21 βρίσκεται ανάμεσα στις 5 πρώτες θέσεις των μεγαλύτερων εταιριών λιανεμπορίου των ΗΠΑ στο χώρο της μόδας.

Ο πιο hot fashion προορισμός της πόλης είναι εδώ!