Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη μπαίνει απόψε στο «Καφέ της Χαράς»

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λένε και αυτό φαίνεται πως ισχύει και με την κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη η οποία απόψε το βράδυ κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Η 13χρονη θα εμφανισθεί το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο της σειράς, «Το καφέ της Χαράς», όπου θα υποδυθεί την Χανέλα, την κόρη του Μπίλι και της Γωγώς.

Σχετικά άρθρα: Αυτή είναι η έφηβη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη που περιμένουμε να δούμε στο Καφέ της Χαράς

Κορινθίου – Αϊβάζης: Η 13χρονη κόρη τους έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στο Καφέ της Χαράς (φωτό)

Η μικρή θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι με τον πατέρα της και ο ερχομός τους αναμένεται να προκαλέσει συγκίνηση. Άλλωστε, μια συγκινητική σκηνή από τη σειρά είδαμε στην ανάρτηση που έκανε η Μαρία Κορινθίου για την κόρη της Ισμήνη και την αποψινή της εμφάνιση. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν κρύβει τη δική της συγκίνηση και αγωνία.

Δείτε τι έγραψε η περήφανη μαμά:

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορω να σας περιγράψω.

Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς».

Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους,  σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους.

Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του  και την προστασία του προς την Ισμηνούλα. Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!».