Η συγκινητική βάφτιση του 4χρονου Ταξιάρχη που παράτησαν νεογέννητο οι γονείς στο Παίδων

Η φωτογραφία από τη βάφτιση του μικρού Ταξιάρχη μας έκανε να συγκινηθούμε και να σκεφτούμε για ακόμη μια φορά πόσο σπουδαίο και πολύτιμο είναι το έργο που επιτελεί στη χώρα μας το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς αποτελεί άγρυπνο φύλακα και υπερασπιστή κάθε παιδιού σε ανάγκη.

Η ιστορία ζωής του 4χρονου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο καθώς γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γονείς του γύρισαν την πλάτη και το εγκατέλειψαν στο νοσοκομείο, μην επιθυμώντας να αναλάβουν την ανατροφή του. Ο χαριτωμένος μικρούλης ζει από τη μέρα που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία και η μοναδική οικογένεια που γνωρίζει είναι το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και το Χαμόγελο του Παιδιού που έχει αναλάβει την επιμέλειά του.

Όλοι έδωσαν με χαρά το παρών στην βάφτισή του στη Εκκλησία του Νοσοκομείου Παίδων την περασμένη Κυριακή 30 Μαΐου και στάθηκαν με αγάπη και φροντίδα σε αυτή την τρυφερή ψυχούλα που ήρθε αντιμέτωπη με το άσχημο πρόσωπο της μοίρας από την πρώτη κιόλας μέρα που γεννήθηκε.

Όπως αναφέρει και Το Χαμόγελο του Παιδιού “Αναλάβαμε την επιμέλεια του μικρού Ταξιάρχη με στόχο να του προσφέρει ό,τι χρειάζεται έως ότου καλυτερεύσει η υγεία του και βρεθεί στη ζεστή αγκαλιά μιας οικογένειας όπου θα μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα“.

Εύχομαστε στο νεοφώτιστο Ταξιάρχη να είναι καλά, να είναι ευλογημένος και σύντομα να βρει μια οικογένεια που θα ανοίξει την αγκαλιά της και θα του δώσει όλη την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζει.