Ηράκλειο: Επέμβαση υψηλού ρίσκου για την 36χρονη έγκυο που διασωληνώθηκε λόγω κορωνοϊού

Ηράκλειο: Επέμβαση υψηλού ρίσκου για την 36χρονη έγκυο που διασωληνώθηκε λόγω κορωνοϊού - για το έμβρυο

Νεότερη ενημέρωση: Δεν κατάφεραν να κάνουν καισαρική στην έγκυο με κορωνοϊό. Ωστόσο, λίγο πριν την επέμβαση, σύμφωνα με το creta24 η υγεία της γυναίκας παρουσίασε αστάθεια και έτσι οι γιατροί δεν προχώρησαν -για την ώρα τουλάχιστον- στην επέμβαση. Παρακολουθούν στενά την 36χρονη και δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να πάρουν το βρέφος, κάτι που θα επιχειρήσουν πιθανότατα το βράδυ εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ή αύριο το πρωί.

Επιβαρύνεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του creta24.gr, η υγεία της 36χρονης εγκύου η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Θα υποβληθεί σε καισαρική τομή

Το νοσοκομείο έχει τεθεί συνολικά σε πλήρη ετοιμότητα αφού άμεσα φαίνεται ότι αρχίζει η διαδικασία για καισαρική τομή και επέμβαση υψηλού ρίσκου προκειμένου να γεννηθεί άμεσα το νεογνό.

Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, ενώ υπ’ ατμών βρίσκεται και η Μονάδα Εντατικής Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, το νεογνό αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε ειδικό θάλαμο στη Μονάδα.

Διαβάστε επίσης:

“Χρυσός” ο Θανάσης Γκαβέλας στον τελικό των 100 μέτρων στους Παραολυμπιακούς!

5 συμβουλές για να δεθείτε με το μωράκι σας

Τυχεροί οι μαθητές αυτού του δημόσιου Νηπιαγωγείου – Ανακαινίστηκε και έγινε ένα σχολείο στολίδι