Καταγγελία μητέρας για bullying: “Δεν στέλνω τον γιο μου σχολείο – Του επιτέθηκαν άγρια μέσα στην τάξη”

Χωρίς τέλος τα περιστατικά βίας στα ελληνικά σχολεία, παρά τις προσπάθειες που προσπαθεί να κάνει το υπ. Παιδείας για να πατάξει τον σχολικό εκφοβισμό.

To νέο περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αφορά τον εκφοβισμό που δέχεται καθημερινά ένας 15χρονος από συμμαθητές του σε σχολείο του Νέου Ηρακλείου.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο γιος της έχει πέσει θύμα bullying από συνομήλικούς του με αποτέλεσμα να τον έχει διακόψει προσωρινά από το σχολείο.

Όλα ξεκίνησαν μέσω Ιnstagram

Μια ομάδα περίπου 10 παιδιών, όπως είπε η ίδια, έχει δημιουργήσει μια ομάδα στο Instagram και μέσω αυτή όχι μόνο εκφοβίζει, αλλά απειλεί ευθέως τον γιο της.

Του επιτέθηκαν μέσα στην τάξη

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ANT1, η ομάδα επιτέθηκε στο παιδί της μέσα στην τάξη, τον χτύπησαν, το τράβηξαν βίντεο και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο μέσα στη συνομιλία. Η μητέρα του 15χρονου – όπως λέει – έχει απευθυνθεί στις αρχές, οι οποίες όμως την απέτρεψαν από το να κινηθεί νομικά καθώς η διαδικασία θα πάρει τρία με τέσσερα χρόνια και το παιδί θα είναι πλέον φοιτητής.

Δείτε μηνύματα που έστελναν στο 15χρονο παιδί

Η στάση του Λυκειάρχη

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΑΝΤ1, απευθύνθηκε στον λυκειάρχη του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά που απολογήθηκαν στον 15χρονο και χθες κάλεσε και τους γονείς τους, οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν στον 15χρονο και τη μητέρα του. Μέχρι τότε, όμως, η μητέρα είπε, «δεν τον στέλνω στο σχολείο γιατί του επιτέθηκαν στο προαύλιο όταν έγινε γνωστό το θέμα».