Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική ταινία animation «Πού να Βρίσκεται η Άννα Φρανκ» στο Κιν/γραφο ΙΝΤΕΑΛ (4/10)

WHERE IS ANNE FRANK Trailer | TIFF 2021

Σε πρώτη προβολή, στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η ταινία «Πού να Βρίσκεται η Άννα Φρανκ» του Άρι Φόλμαν είναι ένα κομψοτέχνημα κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους.

Εμπλουτίζοντας την πρωτοποριακή τεχνική κινουμένων σχεδίων που είχε συστήσει το 2008 στο «Βαλς με τον Μπασίρ», ο καταξιωμένος Φόλμαν αγκαλιάζει την ηρωίδα του με ευαισθησία και αγάπη που δεν κρύβονται. Το αντίθετο: Τρυπώνουν στις ζωηρές εικόνες και στα φαντασμαγορικά του σκίτσα, εμπνέουν τη γλυκύτατη μουσική και τραγούδια που έγραψαν για την ταινία η Κάρεν Ο (Yeah Yeah Yeahs) και ο Μπεν Γκολντβάσερ (MGMT), σκορπίζουν χιούμορ και καταφέρνουν στο τέλος να φέρουν δάκρυα στα μάτια και μάλιστα με τον πιο ευγενικό και αβίαστο τρόπο. Θαυμάσιο παράδειγμα ουμανιστικού σινεμά, ικανού να αγγίζει αμέτρητους θεατές με τον ίδιο τρυφερό τρόπο, το «Πού να Βρίσκεται η Άννα Φρανκ» παίρνει μια αληθινή ιστορία ανυπέρβλητης δύναμης και την εκμοντερνίζει κινηματογραφικά προκειμένου νεώτερες γενιές να την ανακαλύψουν και να μάθουν από αυτήν.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ένας μακροχρόνιος κινηματογραφικός πόθος του δημιουργού στον οποίο οφείλουμε το πολυβραβευμένο «Βαλς με τον Μπασίρ» μετατρέπεται σε μια μεγάλης συναισθηματικής δύναμης ταινία κινουμένων σχεδίων. Που δεν αποτελεί μια ακόμη διασκευή στη συγκλονιστική ιστορία της οικογένειας Φρανκ, αλλά μια αναπάντεχη παραλλαγή της, ευφάνταστα τοποθετημένη στο σήμερα. Η πολυαναμενόμενη ταινία του Άρι Φόλμαν, που κατενθουσίασε το Φεστιβάλ Καννών, στις 27ες Νύχτες Πρεμιέρας.

Ο Άρι Φόλμαν ταξιδεύει το κοινό του στο σημερινό Άμστερνταμ, στο σπίτι που χρησίμευσε για δύο χρόνια ως κρησφύγετο της οικογένειας από τους Ναζί και το οποίο έχει μετατραπεί προ καιρού σε μουσείο. Εκεί φυλάσσεται και το περίφημο ημερολόγιο που κρατούσε η Άννα Φρανκ τον καιρό του εγκλεισμού της, γράφοντας σε αυτό καθημερινά και απευθυνόμενη πάντα σε μια φανταστική της φίλη-ένα νεαρό κορίτσι που στο μυαλό της ίσως δεν απείχε και πολύ από την ίδια. Το κορίτσι αυτό κάποιο βράδυ ζωντανεύει μαγικά, ξεπηδά μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου και κρατώντας το ανά χείρας ξεγλιστρά στους νυχτερινούς δρόμους της πόλης, με την ευχή να βρει και πάλι την Άννα Φρανκ.

Το trailer της ταινίας

Πληροφορίες προβολής:

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Πού να Βρίσκεται η Άννα Φρανκ»

18:15 – ΙΝΤΕΑΛ

H ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους. Ηλικίες: 8+

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

Η είσοδος στις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας του Φεστιβάλ (ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΝΤΕΑΛ, ΔΑΝΑΟΣ, ΤΡΙΑΝΟΝ και ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) επιτρέπεται:
– στους/στις εμβολιασμένους/ες ή
– νοσήσαντες/-ασες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) ή
– ανεμβολίαστους/-ες που έχουν πραγματοποιήσει αρνητικό rapid test αντιγόνου εντός 48 ωρών.

Για την είσοδο των θεατών, εκτός από το εισιτήριο, ελέγχονται:
– το πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή
– το αρνητικό rapid test αντιγόνου (48 ωρών) και η ταυτοπροσωπία με επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη σειρά εισόδου, εξόδου αλλά και καθ’ όλη την παραμονή σας στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Διάλειμμα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μετά το τέλος της προβολής η έξοδος των θεατών θα πραγματοποιηθεί ανά σειρά θέσεων. Παρακαλούμε να παραμείνετε στις θέσεις σας έως ότου σας καλέσουν οι ταξιθέτες/-ριες του Φεστιβάλ καθώς για τη γρήγορη αποχώρησή σας από τον περιβάλλοντα χώρο του κινηματογράφου, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός.

Kινηματογράφος ΙΝΤΕΑΛ 

Πανεπιστημίου 46 (στάση μετρό Πανεπιστήμιο)

2103826720

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική ταινία animation «Πού να Βρίσκεται η Άννα Φρανκ» στο Κιν/γραφο ΙΝΤΕΑΛ τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 18:00.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 10:30.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική ταινία animation «Πού να Βρίσκεται η Άννα Φρανκ» στο Κιν/γραφο ΙΝΤΕΑΛ τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 18:00.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Ευθύμιος Τζιώρτζης

2.Τριαντάφυλλος Θάνος

3. Εύη Κατσώλη

4.Δέσποινα Τοσονίδου

5.Χριστίνα Μουρίκη

6.Μαριλένα Κοραντζάνη

7.Κατερίνα Τόγια

8. Καλλιόπη Πάτρα

9.Λητώ Αναγνώστου

10.  Χρύσα Ψύλλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.