Κομοτηνή: “Έφυγε” από κορωνοϊό ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Θεόφιλος Πυλιανίδης

Κομοτηνή: "Έφυγε" από κορωνοϊό ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Θεόφιλος Πυλιανίδης

Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό στη Covid ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ Θεόφιλος Πυλιανίδης.

Ήταν ένα ιδιαιτέρως αγαπητός καθηγητής στίβου και η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος τηνακαδημαϊκή, αθλητική κι όχι μόνο κοινότητα αναφέρει το xronos.gr.

Το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής “αποχαιρετά” τον καθηγητή

Η Κοσμητεία και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθιά θλίψη εκφράζουν την ανείπωτη οδύνη τους για την αιφνίδια εκδημία του Καθηγητή Θεόφιλου Πυλιανίδη, που έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας πίσω του ένα αξιόλογο έργο και ένα σημαντικό ακαδημαϊκό αποτύπωμα κατά τη διαχρονική πορεία του στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.

Από την απαρχή λειτουργίας του Τ.Ε.Φ.Α.Α., υπηρέτησε πολύπλευρα το Τμήμα συμμετέχοντας ενεργά σε πολλές ακαδημαϊκές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

Πρωτοστάτησε επί σειρά ετών στη διοργάνωση πλήθους αθλητικών αγώνων Κλασικού Αθλητισμού και ξεχώρισε για τον δυναμικό χαρακτήρα του, την ανιδιοτελή προσφορά και την αγωνιστικότητά του.

Υπήρξε ένας συνάδελφος με όραμα, με ευθύτητα χαρακτήρα και ενάργεια λόγου, φιλαλήθης, εργατικός, ξεχωριστός φίλος και συνεργάτης.

Η Κοσμήτορας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και ο Σύλλογος Φοιτητών ‘’Σπύρος Λούης’’ συγκλονισμένοι απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον μονάκριβο υιό του Χρήστο καθώς και στους οικείους του.

Σημείωση: Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του προπτυχιακού κύκλου σπουδών και η σημαία θα κυματίζει μεσίστια στο κεντρικό κτίριο της Σχολής.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος 38χρονης εγκύου από κορωνοϊό: “Aνεμβολίαστη η οικογένεια – Η γυναικολόγος της είχε πει να κάνει το εμβόλιο”

Πανικός σε Δημοτικό: Κατέρρευσε η ψευδοροφή της τάξης – Πώς γλίτωσαν οι μαθητές (video)

Λάρισα: Καθηγήτρια μητέρα 2 παιδιών κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό – Παρέμβαση Κεραμέως