Κορωπί: Νταής γονιός μαθητή Λυκείου τιμώρησε με γροθιές μαθητή του Γυμνασίου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας ενηλίκου κατά ανηλίκου σημειώθηκε σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας οικογένειας την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Κίτσι.

Απίστευτες σκηνές ξυλοδαρμού μαθητή από γονέα

Όπως διαβάζουμε στο 3vita.gr εξω από το σχολικό συγκρότημα που συστεγάζει το 3ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Κορωπίου, κατά την ώρα προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο, ένας γονιός μαθητή Λυκείου εντόπισε κατά τα καταγγελλόμενα μαθητή του Γυμνασίου και εντελώς απρόκλητα τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου και στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες.

Στο περιστατικό ήταν αυτόπτης μάρτυρας μεταξύ άλλων ο λυκειάρχης ο οποίος έδωσε και κατάθεση στην Αστυνομία

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα οικογένεια, είχε προηγηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ένας διαπληκτισμός μεταξύ του μαθητή Λυκείου και του μαθητή Γυμνασίου κατά το διάλειμμα. Το αρχικό αυτό περιστατικό δεν έγινε γνωστό στη διεύθυνση του Λυκείου, αλλά απασχόλησε τη διεύθυνση του Γυμνασίου που θεώρησε το θέμα λήξαν.

Διαφορετική γνώμη φαίνεται να είχε ο πατέρας του μαθητή Λυκείου που κατά τα φαινόμενα αποφάσισε να τιμωρήσει σωματικά με βίαιο τρόπο τον 15χρονο μαθητή του Γυμνασίου εκ μέρους του γιου του, μετά μάλιστα από την παρέλευση αρκετών ημερών.

Η οικογένεια του παθόντα προχώρησε την επομένη σε καταγγελία στις αρχές και θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα για την προστασία του παιδιού. Η σχολική κοινότητα της περιοχής παραμένει μουδιασμένη, μη γνωρίζοντας πώς να αντιδράσει στο σοβαρό αυτό συμβάν.

Ο λυκειάρχης δήλωσε στο 3vita.gr ότι το θέμα το έχει αναλάβει η Αστυνομία, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε τον δράστη. Για τον μαθητή Λυκείου είπε ότι “είναι ένας πολύ καλός μαθητής και δεν μας έχει απασχολήσει αρνητικά ποτέ”. Η διευθύντρια του Γυμνασίου αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

“Η Ρούλα Πισπιρίγκου ψύχραιμα μας είπε ότι κάτι συμβαίνει” – Γιατρός καταθέτει για την ανακοπή της Τζωρτζίνας

ΑΠΘ: Εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης σε φοιτητές για τα Τέμπη – Σκέψεις να δοθούν τα πτυχία των 12 νεκρών φοιτητών στις οικογένειές τους

«Χάλκινος» Κομοτηναίος μαθητής της Β Λυκείου στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Οι δάσκαλοι στην αντεπίθεση για το νομοσχέδιο για το σχολικό εκφοβισμό – Aπεργούν για τα #Τέμπη την Τετάρτη 8 Μαρτίου