Αρχική Γωνιά του μαθητή Κουίζ: Ποιος από τους Θεούς του Ολύμπου είσαι;

Κουίζ: Ποιος από τους Θεούς του Ολύμπου είσαι;

Οι μύθοι και οι ιστορίες για τους 12 θεούς του Ολύμπου μαγεύουν μικρούς και μεγάλους και σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε σκεφτεί πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να εξουσιάζουμε και εμείς τα στοιχεία της φύσης ή τους ανθρώπους, όπως εκείνοι.

Αλήθεια, παιδιά, ποιος από τους 12 Θεούς του Ολύμπου θα θέλατε να είστε, αν σας δινόταν η ευκαιρία; Δίας ή Ποσειδώνας; Ήρα ή Αφροδίτη; Άρης ή Ήφαιστος;

Είστε δυναμικοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο σας ή ονειροπόλοι με μεγάλη φαντασία; Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα.

Κάντε το παρακάτω κουίζ, ανακαλύψτε ποιος αρχαίος Έλληνας Θεός είστε και μοιραστείτε τα αποτελέσματα με τους φίλους σας.

Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις, μάθετε ποιος αρχαίος Έλληνας Θεός θα ήσασταν και ανακαλύψτε τις νέες φιγούρες PLAYMOBIL για ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι.

Κάντε το κουίζ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.