Ξέρεις τι σε κάνει τόσο φοβερή; Έχεις μαζί σου πάντα ό,τι χρειάζεται το μωρό σου!

Ξέρεις τι σε κάνει τόσο φοβερή; Ότι έχεις μαζί σου πάντα ό,τι χρειάζεται το μωρό σου!

Εναλλακτικός τίτλος: Η προνοητική μαμά έχει πάντα αυτά τα δύο προϊόντα στην τσάντα της

Υπάρχει ένας όρος στον δυτικό κόσμο που ονομάζεται “mom brain” και αναφέρεται στις νέες μανούλες, το μυαλό των οποίων λειτουργεί έχοντας ανοιχτές ταυτόχρονα αμέτρητες “καρτέλες”, προκειμένου να βεβαιωθούν, ότι όλες οι ανάγκες του μωρού τους θα καλυφθούν σωστά και εμπρόθεσμα. Έρχεται, βέβαια, κάποτε η στιγμή που αυτό το μυαλό-υπολογιστής “κρασάρει” και χρειάζεται… επανεκκίνηση -μία μικρή βοήθεια από τους ειδικούς, τους οποίους η “ιστορία” έχει αποδείξει, ότι μπορείς να εμπιστευτείς.

Η δική μου “ιστορία”, έπειτα από πολλές δοκιμές, απέδειξε, ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη εταιρεία βρεφικών καλλυντικών που δεν πρόκειται ποτέ να με προδώσει -που έχει τα κατάλληλα, ασφαλέστερα και απόλυτα φιλικά για το δερματάκι του μωρού μου προϊόντα, έτοιμα να “δράσουν” σε κάθε στιγμή της ζωής του, ακόμα και στην πιο δυσάρεστη.

Τους πρώτους μου μήνες ως νέα μαμά, είχα την τύχη να γνωρίσω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου τη Mustela®, η οποία είχε την απάντηση σε κάθε απορία και προβληματισμό μου. Και αφού με κέρδισε με τα υπέροχα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της για το μπάνιο και το άλλαγμα της πάνας του μωρού, φρόντισε να υπάρχουν πάντα στην τσάντα μου τα κατάλληλα προϊόντα για ώρα… ανάγκης!

Οι περιπέτειες είναι ο καλύτερος τρόπος να μεγαλώνουν!

Όταν το μωρό μας αρχίζει να περπατά, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να το κρατήσει πίσω! Η κούνια του μεταμορφώνεται σε… τοίχο αναρρίχησης. Το πάτωμα σε ένα ατελείωτο πεδίο εξερεύνησης. Οι τοίχοι σε στηρίγματα και τα τραπεζάκια σε προκλητικά διαζώματα. Τρέχουν οι νέοι γονείς να τα γεμίσουν με προστατευτικά, να τα αδειάσουν και να τα ασφαλίσουν από τα μικρά τους.

Τα μικρά χτυπηματάκια και οι γρατζουνιές, ωστόσο, γίνονται σταδιακά μέρος της καθημερινότητας των μωρών. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά. Κάνουμε “μάκια” τα “βαβά” και σπεύδουμε για νέες περιπέτειες. Με αυτές, άλλωστε, τα μωρά μας αναπτύσσονται σωστά και γνωρίζουν τον κόσμο.

Και όταν η εξέρευνηση στο σπίτι ολοκληρωθεί, με τα “μπουμ” της και τις αναμενόμενες μελανίτσες στα γονατάκια, φεύγουμε για το πάρκο και την παιδική χαρά! Εκεί το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο περιπετειώδες, η χαρά ακόμα πιο μεγάλη!

Εδώ φαίνεται και η προνοητικότητα της μαμάς, η οποία έχει φροντίσει να έχει πάντα στην τζάντα της το Τζελ Άρνικας με Βιολογική καλέντουλα Mustela® και 97% συστατικά φυσικής προέλευσης που είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται το μωρό μας για άμεση ανακούφιση σε περίπτωση τραυματισμού.

Το τζελ αυτό είναι ιδανικό για μωρά από 9 μηνών, έχει μη κολλώδη και μη λιπαρή υφή, ενώ το πολύ πρακτικό μπουκάλι του με αντλία κενού αέρος για χρήση με το ένα χέρι είναι οικολογικό και ανακυκλώσιμο.

Η δε χρήση του είναι πανεύκολη, αφού απλά το εφαρμόζουμε στην ερεθισμένη περιοχή και κάνουμε ελαφρύ μασάζ. Μπορούμε να το εφαρμόζουμε μέχρι τρεις φορές μέσα στην ημέρα.

Κι αν εκεί στο πάρκο που παίζει αμέριμνο, ένα κουνουπάκι κάνει την εμφάνισή του, η οποιαδήποτε ενόχληση εξαφανίζεται, χάρη στην Κρέμα Ανάπλασης Cicastela® Mustela®, με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Η υπέροχη, ελαφριάς υφής κρέμα επανορθώνει τους ερεθισμούς από τα τσιμπήματα, παρέχει άμεση ανακούφιση και διατηρεί το δέρμα υγιές. Είναι, επίσης, ιδανική για χρήση στους καθημερινούς μικρούς ερεθισμούς στην περιοχή του στόματος, στα μάγουλα, στις πτυχώσεις του δέρματος, στην περιοχή της πάνας, καθώς και σε γρατσουνιές, σε ουλές ανεμοβλογιάς ή σε πληγές.

Εξάλλου, έχει μελετηθεί τόσο διεξοδικά που έχει κριθεί κατάλληλη για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης, ενώ είναι και εξαιρετικά εύχρηστη, με στενό ακροφύσιο στην άκρη που επιτρέπει την τοπική εφαρμογή. Με εφαρμογή δύο φορές την ημέρα, ο ερεθισμός εξαφανίζεται και το μωρό μας δεν χάνει λεπτό από τις διασκεδαστικές περιπέτειές του!