Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ξεχάστηκαν στο υπουργείο να συμπεριλάβουν το μάθημα της θεατρολογίας

Ξεχάστηκαν στο υπουργείο να συμπεριλάβουν το μάθημα της θεατρολογίας

"Νέα φαρσοκωμωδία στο υπουργείο Παιδείας με πρωταγωνιστές τις διευθύνσεις Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης! Ξέχασαν να στείλουν τα κενά τους για το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής!

Με έκπληξη οι συνάδελφοι διαπίστωσαν χθες ότι πολλές περιοχές παραλείπονται από τον πίνακα αναπληρωτών, όπως Δ’ Θεσσαλονίκης, Β’ Πειραιά, Φθιώτιδα, Κέρκυρα, Ημαθία, Αρτα, Γρεβενά, Κιλκίς, Κυκλάδες και Σάμο.

Η κατάσταση ξεκαθάρισε κάπως όταν μετέβη στο υπουργείο η δραστήρια πρόεδρος Ηλέκτρα Μήτσουρα ως εκπρόσωπος του ΠΕΣΥΘ. Οι συγκεκριμένες περιοχές ζήτησαν εκπαιδευτικούς μόνο μειωμένου ωραρίου και έτσι τα καμάρια του υπουργείου, τα περίφημα ΕΑΕΠ δεν θα περιλαμβάνουν το μάθημα αυτό στο πρόγραμμά τους μέχρι τη β’ φάση αναπληρωτών... Καλό Νοέμβρη, δηλαδή!

Και ας είναι το μάθημα τόσο ευφάνταστο και δημιουργικό και ας είναι υποχρεωτικό στην πρωινή ζώνη και ας περηφανευόταν η υπουργός της φωτοτυπίας για την καινοτόμο δράση της. Οι δε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης έκαναν τη μεγαλύτερη γκάφα.
Ξεχάστηκαν!

Μας απογοήτευσε ο υπουργός του savoir vivre. Και στο «ραντεβού» μας έστησε (όλα καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς) και δεν ήλεγξε τους υφισταμένους του. Και μη χειρότερα. Ακόμη, δεν ξεκινήσαμε..."

Κοντορούση Αγάθη,
θεατρολόγος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.