Αρχική InfoTeens Νέα Κυκλοφόρησε νέα Monopoly «Fortnite» και... μόλις βρήκατε το χριστουγεννιάτικο δώρο του παιδιού σας!

Κυκλοφόρησε νέα Monopoly «Fortnite» και... μόλις βρήκατε το χριστουγεννιάτικο δώρο του παιδιού σας!

Με στόχο να αφήσουν οι έφηβοι τα βιντεοπαιχνίδια και να στραφούν στο αληθινό, παρεΐστικο παιχνίδι, η εταιρία Hasbro κυκλοφόρησε πρόσφατα το παραδοσιακό επιτραπέζιο «Monopoly» σε έκδοση «Fortnite». Κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Fortnite, πρόκειται για το online game που κάνει πάταγο τους τελευταίους μήνες, με τους έφηβους όλου του κόσμου να έχουν κυριολεκτικά εθιστεί σε αυτό και τους ειδικούς να βγάζουν διαρκώς νέες προειδοποιήσεις για τους δυνητικούς κινδύνους του.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite εδώ

Πώς θα συνδυαστούν, όμως, η κλασική Monopoly, με τις αγοραπωλησίες ακινήτων, με το Fortnite, ένα παιχνίδι δράσης που στόχο έχει την κατασκευή οχυρών για την καταπολέμηση μιας φονικής καταιγίδας και την προστασία των επιζώντων; Σύμφωνα με την εταιρία, στη νέα «Fortnite Monopoly» θα μπορούν να συμμετέχουν από 2 έως 7 παίκτες, οι οποίοι θα καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε 27 φιγούρες την δική τους. Θα μπορούν να αγοράσουν ιδιοκτησίες με ονομασίες από τον χάρτη «Battle Royale» του Fortnite, καθώς και εφόδια, αλλά και να χτίσουν τοίχους και να καταστρέψουν τους αντιπάλους.

Τη νέα Monopoly, η οποία κυκλοφόρησε στην Αμερική την 1η Οκτωβρίου, υποδέχτηκαν οι λάτρεις του Fortnite με ενθουσιασμό, αφού είπαν ότι διαφέρει πολύ από το παραδοσιακό παιχνίδι, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι γονείς που δήλωσαν ότι ελπίζουν, ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να έρθουν λίγο πιο κοντά με τα παιδιά τους.

Αν ενδιαφέρεστε να την αγοράσετε, προς το παρόν θα την βρείτε μόνο στο Amazon με 28 δολάρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.