Λέμε αντίο στη βουλωμένη μυτούλα με τον ΝΕΟ αποφρακτήρα Clinofar!

Ένα από τα πρώτα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς με το νεογέννητο βρέφος τους είναι η μπουκωμένη μυτούλα. Όσο συχνό και ενοχλητικό φαινόμενο είναι για τους ενήλικες, άλλο τόσο είναι για τα βρέφη. Ευθύνεται για τη δυσκολία στον ύπνο και το θηλασμό και εμποδίζει τη φυσιολογική αναπνοή.

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνει η αιτία δημιουργίας φλεγμονής στο αναπνευστικό, καθώς ένα μικρόβιο που εισέρχεται στη μυτούλα του μωρού σας, εύκολα προχωράει στους πνεύμονες ή τους βρόγχους.

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να προστατεύσετε το αγγελούδι σας; Η απάντηση είναι απλή. Διατηρώντας τη μυτούλα του καθαρή!

Ιδανική λύση αποτελεί ο νέος ρινικός αποφρακτήρας για βρέφη Clinofar! Ήρθε για να βοηθήσει τις μανούλες να καθαρίσουν εύκολα και γρήγορα την ευαίσθητη βουλωμένη βρεφική μυτούλα.

Γιατί ο νέος ρινικός αποφρακτήρας Clinofar θα γίνει η αγαπημένη επιλογή για εσάς και το μωράκι σας;

  • Προτεραιότητα η ασφάλεια του μωρού σας

Το ειδικό, εύκαμπτο και απαλό ρύγχος του προσαρμόζεται ιδανικά στο μικρό ρουθουνάκι του μωρού σας, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

  • Συσκευή απόλυτα φιλική για τα βρέφη

Στη κατασκευή του ρινικού αποφρακτήρα δε χρησιμοποιείται η χημική ουσία BPA, που βρίσκεται σε ευρύ φάσμα πλαστικών ειδών, καθώς η έκθεση των βρεφών σε αυτή μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές.

  • Άνεση και σεβασμός στο περιβάλλον

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, μετά τη χρήση του ρινικού αποφρακτήρα Clinofar, πρέπει να αλλάζετε μόνο το προστατευτικό φίλτρο μιας χρήσης που συγκεντρώνει τη βλέννη και όχι ολόκληρο το ρύγχος.

  • Είναι Clinofar!

Το Clinofar, είναι η Νο1 μάρκα που εμπιστεύονται οι μαμάδες1 τις τελευταίες δεκαετίες. Γιατί σέβεται, αγαπάει και προστατεύει το μωρό σας, όπως και εσείς!

  1. Σε σχέση με ρινικά διαλύματα σε μορφή αμπούλας. IQVIA, πωλήσεις MAT σε αξία, Αύγουστος 2019

Πριν χρησιμοποιήσετε τον ρινικό αποφρακτήρα και για καλύτερα αποτελέσματα  προτείνουμε τις αμπούλες Clinofar.  Οι αποστειρωμένες και χωρίς συντηρητικά αμπούλες Clinofar ενυδατώνουν τις ρινικές διόδους και μαλακώνουν την πλεονάζουσα βλέννα, διευκολύνοντας έτσι στον καθαρισμό της μυτούλας.

Η βουλωμένη μυτούλα ανήκει στο παρελθόν και το μωράκι σας αναπνέει καλύτερα από ποτέ!

To Clinofar πλαστικές αμπούλες μιας χρήσης είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας ΙΙa με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

O Clinofar ρινικός αποφρακτήρας είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας Ι με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.