Μαμά έκανε τατουάζ στο ένα από τα δίδυμα παιδιά της για να το… ξεχωρίζει!

Όσο πανομοιότυπα κι αν είναι τα δίδυμα, είναι δυνατόν μια μητέρα να μην μπορεί να τα ξεχωρίσει; Μια μητέρα ίσως όχι, αλλά μία νταντά; Και τι γίνεται όταν υπάρχει σοβαρός λόγος να διακρίνονται αυτά τα δίδυμα, καθώς τίθεται ζήτημα υγείας;

Το συμβάν έχει ως εξής και το αποκάλυψε η ίδια η μητέρα στο Reddit:

Όπως αποκαλύπτει, η 31χρονη μαμά, προσπαθούσε για 5 χρόνια να κάνει παιδί και όταν τα κατάφερε έμεινε έγκυος σε δίδυμα. Το ένα, όμως, γεννήθηκε με ένα πρόβλημα υγείας και κάθε μία εβδομάδα θα έπρεπε να κάνει μία απλή ένεση στις 10:00 το πρωί.

Η νταντά που τα είχε αναλάβει όταν το ζευγάρι βρισκόταν στην δουλειά, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα να τα ξεχωρίζει μέχρι πριν από έναν μήνα. Εκείνη την ημέρα, η γυναίκα τα μπέρδεψε και έκανε την ένεση στο λάθος παιδί, κάτι που κατάλαβε λίγο αργότερα.

Τηλεφώνησε τότε στα επείγοντα και αμέσως τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους χορηγήθηκε το κατάλληλο φάρμακο. Μέχρι να φτάσουν οι δύο γονείς εκεί και τα δύο ήταν χαμογελαστά και έπαιζαν, όμως η νταντά δεν έλεγε να ξεπεράσει το σοκ. Μάλιστα, παρόλο που και οι ίδιοι τους οι γονείς υπήρχαν φορές που τα μπέρδευαν, η νταντά δεν μπορούσε να δεχθεί το λάθος που έκανε και αποφάσισε να παραιτηθεί. Έτσι, οι γονείς κατέφυγαν στη λύση του βρεφονηπιακού σταθμού, καθώς τα παιδιά ήταν ακόμα κάτω των 2 ετών.

Καθώς εκεί θα υπήρχαν και άλλα παιδιά που θα έπρεπε να πάρουν φαρμακευτική αγωγή, η ανησυχία μη γίνει πάλι λάθος ήταν μεγάλη. Ένας γιατρός, λοιπόν, πρότεινε στη μαμά τη λύση του ιατρικού τατουάζ.

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό, σαν τη μύτη ενός μολυβιού, τατουάζ που σε 2-3 χρόνια, καθώς το παιδί μεγαλώνει θα εξαφανίζεται. Έπειτα από συζήτηση με τον σύζυγό της, αποφάσισε να το κάνουν.

Η όλη διαδικασία κράτησε μόλις 30 λεπτά. Το παιδί δεν πόνεσε καθόλου και απλά απέκτησε κάτι σαν φακίδα στον λοβό του αυτιού.

Έπειτα από αυτό, το ζευγάρι κάλεσε ξανά τη νταντά και της είπαν για το τατουάζ. Όταν εκείνη το άκουσε τρελάθηκε και άρχισε να ψάχνει το σώμα του παιδιού για να το βρει. Όταν είδε, όμως, την κουκίδα στο αυτί, απάντησε: «Απλά μία φακίδα;».

Η ανάρτηση της μαμάς ακολουθήθηκε από τουλάχιστον 2.000 σχόλια. Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν, όμως οι περισσότεροι συμφώνησαν, ότι επέλεξε την ιδανική λύση.