Με τον ήλιο ΔΕΝ παίζουμε – παίζουμε ΚΑΤΩ από τον ήλιο με ασφάλεια!

Δεν είμαι από τις μαμάδες που στις διακοπές θα ξυπνήσουν από τις 7 το πρωί για να πάνε τα παιδιά στη θάλασσα, πριν ακόμα «πιάσει» ο καυτός ήλιος. Έχοντας μπει σε μια φάση ζωής που μόνο με αυστηρό πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει, και με το ξυπνητήρι μου μόνιμα ενεργοποιημένο στις 7:00 όλες τις άλλες μέρες, οι 10 αυτές ημέρες διακοπών για εμένα διακρίνονται από την ιερότητα της ανεμελιάς. Αυτή που μας χαρακτήριζε όταν ακόμα ήμασταν παιδιά και που σίγουρα δεν συνάδει με κανένα πρωινό εγερτήριο.

Τα καλά νέα; Τα παιδιά μου -θέλοντας και μη, μάλλον- ακολουθούν τις μέρες εκείνες τους δικούς μου βιορυθμούς, με αποτέλεσμα αργά να κοιμούνται και αργά να ξυπνούν και μέχρι τελικά να φτάσουμε στην παραλία να έχει πάει… σχεδόν μεσημέρι! Κατηγορήστε με. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν είμαι και προνοητική ως προς την προστασία και την ασφάλειά τους κάτω από τον ήλιο. Η ύπαρξη σκιάς εκεί που θα παίξουν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τα μπάνια μας, ενώ ακόμα πιο υποχρεωτικό είναι τα παιδιά να φορούν πάντα καπέλο και γυαλιά ηλίου, και φυσικά να φορούν αντηλιακό.

Στο σημείο αυτό θα γίνω λίγο πιο αυστηρή, γιατί μπορεί να αργούμε να πάμε στην παραλία, όμως ένας από τους λόγους είναι, ότι περνάμε περίπου μία ώρα να αλειβόμαστε με το αγαπημένο μας Carroten.

Έχει πολύ πλάκα γιατί, πριν ακόμα φορέσουν τα μαγιό τους, η μεγάλη μου κόρη στέκεται μπροστά μου, η μικρή μου κόρη στέκεται μπροστά από τη μεγάλη, και ενώ εγώ απλώνω στη μεγάλη το αντηλιακό γαλάκτωμα Carroten Kids Suncare Milk (με δείκτη 50), το οποίο διαθέτει προβιταμίνη D και είναι εμπλουτισμένο με Beta-Glucan για ενισχυμένη προστασία της επιδερμίδας, εκείνη απλώνει την αντηλιακή κρέμα Carroten Baby στη μικρή, η οποία διαθέτει 4πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας και Beta-Glucan που διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος της ευαίσθητης βρεφικής και νηπιακής επιδερμίδας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στα αυτάκια, στη μυτούλα (για το πρόσωπο προτιμάμε το Carroten roll-on) και στα πόδια, στα γόνατα και το κουντεπιέ, και μέχρι να τελειώσουμε με όλα αυτά και να ετοιμάσουμε τις τσάντες για τη θάλασσα, εξασφαλίζουμε, ότι έχουμε κάνει σωστή δουλειά!

Τι εννοώ; Τα 100% ελληνικά αντηλιακά Carroten Kids περιέχουν φυτικά συστατικά και καινοτόμα τεχνολογία, έτσι ώστε ενώ εφαρμόζονται να διεγείρεται η άμυνα του ανοσοποιητικού της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Μέχρι να βγει το παιδί στον ήλιο, η επιδερμίδα του έχει θωρακιστεί σωστά και έτσι προστατεύεται αποτελεσματικά από την υπεριώδη ακτινοβολία και τους ερεθισμούς.

Πώς να μην χαρούν παιχνίδι με τους φίλους τους στο νερό, όταν νιώθουμε όλοι ασφαλείς κάτω από τον ήλιο; Η Carroten εξάλλου, φρόντισε και γι’αυτό, αφού όταν αγόρασα το Carroten Kids Family μαζί με ένα μικρότερο σε συσκευασία ταξιδιού, μου έδωσαν δώρο ένα αδιάβροχο μικρό βαλιτσάκι με παιχνίδια για την άμμο! Πολύ σύντομα θα αποκτήσουμε ένα ακόμα, αφού το εξαιρετικά εύχρηστο αυτό σπρέι που χρησιμοποιεί κατά κόρον όλη μας η οικογένεια ήδη… τελειώνει.

Και κάτι τελευταίο: Επειδή, όπως προείπα, στο ζήτημα του αντηλιακού είμαι εξαιρετικά αυστηρή, στην παραλία έχω πλέον πάντα μαζί το Carroten Kids Wet Skin Spray, το οποίο έχει το εξαιρετικό πλεονέκτημα να εφαρμόζεται τέλεια ακόμα και σε βρεγμένη επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Οπότε ναι, είμαι κι εγώ μία από αυτές τις «τρελές» που κυνηγούν τα παιδιά με το Wet Skin στο χέρι για να τα ψεκάσουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους κάτω από την ήλιο!

Εντάξει, δεν γίνομαι τρομερά ενοχλητική! Το singl-άκι της νέας διαφήμισης Carroten Kids έχει βοηθήσει σε αυτό, αφού όλη την ώρα τα παιδιά μου τραγουδάνε «Μπλουμ! Μπλουμ! Μες στο νερό!» και έτσι δέχονται το… ψέκασμα ευχάριστα: