Μην ψάχνετε άλλο! Στο Cuckoo βρήκαμε τις ωραιότερες παιδικές μάσκες με έκπτωση 10%

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις, μα αμέτρητες υφασμάτινες παιδικές μάσκες χρειαζόμαστε κατά την διάρκεια της εβδομάδας για να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών, τα οποία πέρα από τις πρωινές ώρες στο σχολείο, χρειάζονται καθαρές μάσκες και για τις απογευματινές δραστηριότητες, το φροντιστήριο και τις ξένες γλώσσες.

Στο αγαπημένο μας e-shop Cuckoo βρίσκουμε, μεταξύ άλλων, τις πιο όμορφες μάσκες προστασίας για παιδιά και ενήλικες και μάλιστα με έκπτωση 10% -προλάβετε πριν εξαντληθούν!

Οι υφασμάτινες μάσκες του Cuckoo ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτούμενες προδιαγραφές: Είναι απο 100% βαμβάκι, πλένονται στους 80 βαθμούς και σιδερώνονται ώστε να υπάρχει πλήρης απολύμανση.

Επιπλέον, αποτελούνται όχι μόνο από δύο, μα από τρεις στρώσεις ώστε να προσφέρουν καλύτερη προστασία και να καλύπτουν τη μύτη και το στόμα, αποτρέποντας την είσοδο και την έξοδο βακτηρίων και ιών μέσω αερομεταφερόμενων μικροσταγονιδίων.

Έχουν, φυσικά, το ιδανικό μέγεθος για τα πρόσωπα των μικρών παιδιών αλλά και των ενηλίκων, ώστε να καλύπτεται η μύτη και το στόμα και να μπορεί όποιος τις φορά να αναπνέει ελεύθερα.

Τέλος, στις παιδικές μάσκες υπάρχει ρινικό έλασμα ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται καλά στη μυτούλα και να μπορεί το παιδί να ξεχωρίζει το πάνω με το κάτω μέρος.

Επισκεφθείτε τώρα το e-shop Cuckoo και επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα τις υφασμάτινες μάσκες που ταιριάζουν καλύτερα στο στιλ το δικό σας και των παιδιών. Πολύ σύντομα θα βρίσκονται στην πόρτα σας!