Μίνι απόδραση για ένα family weekend χαλάρωσης και ευεξίας στη Βραυρώνα

Σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, με θέα το γαλανό της θάλασσας, ζεστή φιλοξενία και βιωματικά εργαστήρια που θα προσφέρουν ευεξία και χαλάρωση σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, θα ζήσετε ένα Σαββατοκύριακο αποκομμένοι από καθετί που σας στρεσάρει. Και κυρίως θα παίξετε και θα διασκεδάσετε όλοι μαζί.

Το νέο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, και το Body in Balance, το διεθνές τηλεοπτικό κανάλι ευεξίας που εκπέμπει από την πλατφόρμα της Cosmote TV, διοργανώνουν κάθε Σαββατοκύριακο από αρχές Δεκεμβρίου 2018 έως και τα τέλη Μαϊου 2019, τα Body in Balance Weekends με βιωματικά εργαστήρια για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας από τους καλύτερους trainers και instructors στο είδος τους.

Family Weekend

Αφεθείτε στα μοναδικά οφέλη της θαλασσοθεραπείας στην εσωτερική πισίνα του Spa του ξενοδοχείου και χαλαρώστε με θεραπείες και μασάζ προσώπου και σώματος, μάθετε πώς να διατρέφεστε σωστά με γνώμονα την υγεία από πιστοποιημένους ιατρούς και διατροφολόγους, πάρετε μέρος σε βιωματικά εργαστήρια με διακεκριμένους ψυχολόγους για την αντιμετώπιση του στρες, βιώστε την μαγεία της θεραπείας μέσω της τέχνης, απολαύστε αναζωογονητικά walking tours μέσα στη φύση και ζήστε πολλές ξεχωριστές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας ξεκούραστοι και πλήρως ανανεωμένοι!

Αυτό το Σαββατοκύριακο που είναι αφιερωμένο στην οικογένεια, θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε όλοι πιο κοντά μέσα από παιχνίδια, spa και άσκηση.

Η διαμονή σας θα μετατραπεί σε συναρπαστική εμπειρία σε ένα υπέροχο θέρετρο στο ανατολικό μέρος της Αττικής, τη Βραυρώνα. Επιπλέον, θα απολαύσετε εξαιρετική διαμονή σε δωμάτια, bungalows και σουίτες που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη σε ένα αρμονικό σκηνικό δίπλα στη φύση, πάνω στη θάλασσα και λίγα μόλις λεπτά από το Ναό της Αρτέμιδας.

Αναζωογονώντας σώμα και πνεύμα, υιοθετώντας νέες συνήθειες στη διατροφή, στην άσκηση και νέο τρόπο σκέψης για καλή ψυχολογία και βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

FAMILY WEEKEND
16-17.02.2019

ΣΑΒΒΑΤΟ

Θετική ψυχολογία στην οικογένεια
“Αποτελεσματική επικοινωνία στην οικογένεια-Επιλύοντας τις συγκρούσεις”
Άννα-Μαρία Κυριακοπούλου & Κωνσταντίνος Νίκου
16:00-18:00

Αφήγηση παραμυθιού & Θεατρικό παιχνίδι
“Δεσμοί Αγάπης”
‘Αννα Παπαμάρκου
18:30-20:30

ΚΥΡΙΑΚΗ

Νους υγιής εν σώματι υγιή
“Διατροφή και άσκηση για όλους”
Άννυ Γουβιανάκη
11:30-14:30

Family Yoga
“Συνεργασία μέσα από τα παιχνίδια της Yoga”
Φωτεινή Δημητρίου
16:00-18:00

Ολοήμερη χρήση Spa
Πισίνα θαλασσοθεραπείας, sauna, hammam, jacuzzi

Σε περίπτωση μη διαμονής υπάρχει ειδική τιμή συμμετοχής ανά βιωματικό εργαστήριο στα 15€ ανά άτομο & ειδικό πακέτο συμμετοχής σε 2 βιωματικά εργαστήρια και χρήση Spa (πισίνας, hammam, sauna, jacuzzi) στα 40€ ανά άτομο. Για πληροφορίες και κρατήσεις https://www.bodyinbalance.gr/weekends/kratiseis