Έφτασε το πρώτο teaser trailer του Frozen 2!

To πρωί της Τετάρτης, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο τρέιλερ της συνέχειας της τεράστιας επιτυχίας Frozen.

Η ηρωίδα της Disney που αγαπήθηκε όσο λίγες άλλες είναι ξανά κοντά μας. Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του σίκουελ Frozen 2 και προκάλεσε πανζουρλισμό σε μικρούς και μεγάλους.

Η Ελσα, η Αννα, ο Ολαφ και ο Κριστόφ ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και αυτή τη φορά ταξιδεύουν μακριά από το βασίλειο της Αρεντέλα.

Βέβαια, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά και δεν μας αφήνει να καταλάβουμε τι συμβαίνει στους ήρωες. Πολλοί, ωστόσο, αναφέρουν πως πιθανότατα αναζητούν ανθρώπους που έχουν παρόμοια χαρίσματα με αυτά της Έλσας.

Το Frozen έσπασε ταμεία το 2013. Kατέκτησε τον τίτλο της πιο πετυχημένης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων όλων των εποχών, με έσοδα που αγγίζουν τα 1,14 δις δολάρια ξεπερνώντας το Toy Story 3. Επίσης, πίσω από το Iron Man 3 είναι η δεύτερη πιο πετυχημένη ταινία του 2013. Τέλος, είναι η έβδομη πιο πετυχημένη ταινία όλων των εποχών.

Η πρεμιέρα του Frozen 2 αναμένεται στις 22 Νοεμβρίου.