Μητέρα εξομολογείται την γκάφα της με το κολατσιό του παιδιού για το σχολείο

Επειδή συνηθίζουμε να μιλάμε σοβάρα ακόμα και για τα λάθη μας, νομίζω ότι αξίζει να χαλαρώσουμε και να δούμε λίγο και την αντίθετη πλευρά της ζωής. Αυτήν που αντικρίζοντας κατάματα τις γκάφες μας, πολύ απλά θα σκάσουμε στα γέλια. Και με την πρώτη ευκαιρία θα τις διηγηθούμε στους φίλους μας τρολάροντας τον εαυτό μας. Για δείτε το… Μήπως αυτή η στάση ζωής τελικά έχει περισσότερη πλάκα και -ποιος ξέρει- μας κάνει πιο ουσιαστικούς στις συναναστροφές μας;

Ας δούμε αυτήν τη μητέρα που μια απίστευτη γκάφα της, όχι μόνο τη δέχτηκε με συμπάθεια, αλλά τη δημοσίευσε για να το δουν και να γελάσου όλοι. Όχι μαζί της, αλλά με την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Η Jordan-Ell, η οποία έχει τρία παιδιά, δημοσίευσε σε μια ομάδα του Facebook όπου είναι μέλος, την «ιστορία» της. Μάλιστα, σύμφωνα με το mirror.co.uk, το σχολείο του γιου της τής έστειλε και σχετικό email.

Διαβάστε επίσης: Δε θέλω να είμαι τέλειος γονιός – Θέλω απλά μια ζωντανή, αληθινή σχέση με το παιδί μου

«Έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας την αποτυχία μου ως μητέρα»
Ο γιος της λοιπόν, πήρε από το ψυγείο μια σακούλα καθώς πίστευε πως εκεί μέσα είναι το φαγητό του για το μεσημέρι. Αλλά όταν έφτασε στο σχολείο, διαπίστωσε πως μέσα στη σακούλα υπήρχαν μόνο ωμά λουκάνικα.

«Κι όμως, μπορώ να δω το αστείο της υπόθεσης», φέρεται να έγραψε στην ομάδα στο Facebook όπου ανέβασε τη φωτογραφία. «Έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας την αποτυχία μου ως μητέρα», προσέθεσε εξηγώντας πώς έγινε το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: “Nα αγαπάτε τα παιδιά σας. Eίναι δύσκολη η ζωή για τους διαφορετικούς ανθρώπους. Μην τους την κάνετε πιο δύσκολη”

Γιατί μπερδεύτηκε το παιδί;
«Τον πήγε στο σχολείο και όταν γύρισα είδα ότι ήταν στο σπίτι η σακούλα με το φαγητό του και παραξενεύτηκα γιατί μου είχε πει ότι την πήρε. Και τότε κατάλαβα ότι πήρε άλλη τσάντα…. Επίσης, έλαβα ένα email από το σχολείο ότι βρήκαν λουκάνικα στην τσάντα του», τόνισε, αναφέροντας πως του πήγε τελικά το σωστό φαγητό.

Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί άλλοι γονείς να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, αποκαλύπτοντας τις δικές τους ιστορίες, όπως η περίπτωση μιας μητέρας που ανέφερε ότι το παιδί της πήρε φαγητό γάτας μαζί του και ενός πατέρα που έβαλε ένα ωμό κρεμμύδι στο καλαθάκι φαγητού της κόρης του.