Μόλις ανακοινώθηκε! Το όνομα του μωρού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Και το όνομα αυτού…Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα έτσι θα ονομάζεται το νεογέννητο βασιλικό μωρό, το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το πριγκιπικό ζεύγος έβαλε τέλος στην αγωνία για το όνομα του παιδιού, ανακοινώνοντάς το, μέσω Instagram, όπως και τα γεννητούρια!

Το όνομα του νεογέννητου έχει γερμανική προέλευση, Άρτσιμπαλντ και σημαίνει ο γενναίος, ο τολμηρός. Το δεύτερο όνομα του μικρού -Χάρισον- σημαίνει “ο γιος του Χάρι”. Πάντως η Μέγκαν ακολούθησε το βασιλικό πρωτόκολλο και δεν πρωτοτύπησε με ένα αφρικανικό ή ένα αμερικανικό όνομα ενώ τα στοιχήματα επιβεβαιώθηκαν.

Λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε το όνομα του μωρού, οι γονείς το παρουσίασαν στη βασίλισσα Ελισσάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ.

Oι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του εμφανίστηκαν νωρίτερα μπροστά στις κάμερες στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να συστήσουν στον κόσμο το παιδί τους, που είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Είναι πολύ ήρεμος. Είναι ένα όνειρο», είπε η ευτυχής μητέρα, χαϊδεύοντας στοργικά το κεφάλι του παιδιού.

«Δεν ξέρω από ποιον το πήρε (σ.σ. την ηρεμία)», απάντησε ο Χάρι, χαμογελώντας.

«Είναι μαγικές», χαρακτήρισε η Μαρκλ τις πρώτες μέρες μετά την έλευση του μωρού και συνέχισε: «Είναι υπέροχα. Έχω τους καλύτερους άντρες στον κόσμο, είμαι πολύ χαρούμενη».

«Έχουν περάσει μόλις δυόμιση, τρεις ημέρες, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δική μας πηγή χαράς», δήλωσε ο Χάρι.

Ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους σε ποιον μοιάζει, ο Χάρι σημείωσε πως τα χαρακτηριστικά του αλλάζουν κάθε μέρα.

Η επίσημη ανακοίνωση μέσω Instagram