Να γιατί πρέπει να μάθουμε να πλέκουμε: Δείτε τι έφτιαξε αυτή η μαμά για τα παιδιά της!

Δυσκολεύομαι να θυμηθώ πόσες ήταν οι φορές που η γιαγιά μου με ζάλιζε να καθίσω δίπλα της, να πάρω ένα ζευγάρι βελόνες και να μου δείξει πώς να πλέκω. Της έλεγα “πού θα μου χρειαστεί βρε γιαγιά το πλέξιμο;” και εκείνη μουρμούριζε, πόσο ακαμάτρες είμαστε εμείς οι “νέες” που ούτε κουμπί δεν μπορούμε να ράψουμε.

Και πραγματικά το εννοούσα τότε: Ποιος πλέκει; Σκεφτόμουν. Πόσο παλιακό!

Η Stephanie Pokorny, έρχεται σήμερα να μου απαντήσει το Bored Panda, συστήνοντάς μου τη φοβερή αυτή μαμά, της οποίας οι ικανότητες στο πλέξιμο είναι… ζηλευτές! Θα το διαπιστώσετε και εσείς, όταν δείτε τι έπλεξε η γυναίκα αυτή για να φορέσουν τα παιδιά της ενόψει του Halloween -μία δυτικόφερτη “γιορτή”, την οποία όμως δεν υπάρχει πιτσιρίκι που να μην λατρεύει!

“Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πατρόν που ακολουθώ”, λέει η ταλαντούχα μαμά. “Τους προτείνω απλά μερικές ιδέες ή μου προτείνουν εκείνα και ότν αποφασίσουμε αρχίζω το πλέξιμο. Τα παιδιά λατρεύουν να παρακολουθούν τη διαδικασία δημιουργίας των κοστουμιών. Το κάθε ένα από αυτά μου παίρνει από 25 έως 40 ώρες, συνήθως αυτό μεταφράζεται σε 2 εβδομάδες. Έχω ξεκινήσει να πλέκω από τα 16 μου -μου το έμαθε η γιαγιά μου. Και το να δημιουργώ τέτοια κοστούμια είναι το πάθος μου!”, καταλήγει η Pokomy και μας παρουσιάζει τις δημιουργίες της: