Ο Δήμος Γλυφάδας προσφέρει tablet σε κάθε μαθητή που το χρειάζεται για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των μαθητών του Δήμου του που θέλουν να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσφέρει tablet σε όσα παιδιά δεν έχουν οι οικογένειές τους την οικονομική δυνατότητα να τους το αγοράσουν.

Όπως εξηγεί ο δήμαρχος περίπου 200 μαθητές του Δήμου δεν έχουν αυτή τη στιγμή το απαραίτητο εργαλείο μάθημα. Με σύνθημα “Η μάθηση είναι δικαίωμα για όλους – είτε στο σχολείο είτε στις έκτακτες συνθήκες που ζούμε μέσω τηλεκπαίδευσης. Δεν θέλουμε κανένα παιδί να τη στερηθεί επειδή δεν έχει έναν υπολογιστή ή ένα tablet σπίτι του για να συμμετέχει” δέχθηκε σχετική δωρεά και έτσι όλα είναι έτοιμα για να μοιραστούν στους μαθητές.

Τα tablets θα διανεμηθούν, στους μαθητές από κάθε σχολική βαθμίδα (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) που τα έχουν ανάγκη, από τους διευθυντές των σχολείων – που έχουν την καλύτερη εικόνα για τα παιδιά που δεν μπορούν να λάβουν μέρος στην τηλεκπαίδευση – με συντονισμό από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη.

Η ανάρτηση του Δημάρχου

Προσφέρουμε ένα tablet τελευταίας γενιάς για κάθε μαθητή που το έχει ανάγκη. Η μάθηση είναι δικαίωμα για όλους – είτε…

Gepostet von Giorgos Papanikolaou am Samstag, 4. April 2020