Όλα τα νεότερα για την 8χρονη που πυροβολήθηκε στο πόδι – Εξαφανισμένοι οι γονείς της

Η χθεσινή υπόθεση του περίεργου τραυματισμού μιας 8χρονης που μεταφέρθηκε από την μητέρα και την θεία της στο Νοσοκομείο Παίδων έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο πόδι εξελίσσεται σε θρίλερ.

Πώς συνέβη ο τραυματισμός της 8χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (04.04.2020), όταν η μητέρα ήταν στο δρόμο με τα δύο παιδιά της, την 8χρονη και τον 5χρονο γιο της.

Κάποια στιγμή ο 5χρονος βρήκε κάτι που έμοιαζε με στυλό, το μάζεψε και το έβαλε στην τσέπη του, χωρίς όμως να πει κάτι στη μητέρα του. Όταν έφτασαν στο σπίτι, το έδειξε στην αδερφή του και άρχισε να παίζει με αυτό. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για όπλο – στυλό, το οποίο κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας το κοριτσάκι στο πόδι.

Εξαφανισμένοι οι γονείς

Οι γονείς της 8χρονης μετά την εισαγωγή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία τους αναζητά, ενώ σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.

Η υγεία της 8χρονης

Η 8χρονη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε θλαστικό τραύμα στο δεξί της πόδι και είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο μικρός αδερφός της φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών.