Ο Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχ. Επιταλίου αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για χάρη των παιδιών

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Επιταλίου με πρωτεργάτη του τον μάχιμο πρόεδρο, Ηλία Χατζηγεωργίου, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Συλλόγους γονέων της χώρας.

Θέλοντας να προσφέρουν στους μαθητές έναν ασφαλές χώρο παιχνιδιού, αναψυχής και δημιουργικής απασχόλησης έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν από το μηδέν μια πρότυπη παιδική χαρά.

Το όραμα που έγινε πράξη

Έβαλαν τα δυνατά τους, κινητοποιήθηκαν, οργάνωσαν έρανο, δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων και κάπως έτσι η πρότυπη παιδική χαρά “Παιδόκοσμος Επιταλίου” επιτέλους έγινε πράξη!

Έχοντας ως φιλοσοφία τους της φράση “Το μόνο χρέος που έχουμε είναι απέναντι στα όνειρα των παιδιών μας” απέδειξαν με όλες τους τις δυνάμεις ότι όταν υπάρχει διάθεση για προσφορά, γενναιοδωρία και αγάπη, πολλά μπορούν να γίνουν. Η διαδικασία διήρκησε αρκετό καιρό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για να πετύχουν το στόχος τους. Στη διαδρομή αυτή, πολλοί στήριξαν το εγχείρημα συμβάλλοντας οικονομικά στην επιτυχία του και πλέον, το Επιτάλιο διαθέτει ένα χώρο στολίδι για τα μικρά παιδιά.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια μας!

Δείτε τις φωτογραφίες από την υπέροχη παιδική χαρά που δημιούργησαν